Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Relatiile romano-egiptene se dezvolta prin agricultura, dar si energie verde

relatiile-romano-egiptene-se-dezvolta-prin-agricultura-dar-si-energie-verde

Relatiile economice dintre Romania si Egipt se pot dezvolta foarte bine, avand ca baza agricultura, industria de prelucrare a produselor agro-alimentare, energia verde si industria petrochimica. Aceste directii principale ale colaborarii celor doua tari au fost evidentiate la Forumul de afaceri romano-egiptean ‚Noi oportunitati de afaceri, parteneriate si investitii’.


La sesiunea oficiala a Forumului, cele doua tari s-au aratat interesate pentru dezvoltarea colaborarii, complementaritatea celor doua economii si pentru potentialul real al acestora, potrivit unui comunicat de presa al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti(CCIB).
 
„Suntem in etapa in care putem face lucruri concrete. Desi in 2012 valoarea schimburilor comerciale s-a cifrat la peste 700 milioane de euro, in crestere cu aproape 70 % fata de anul 2011, exista inca, oportunitati neexplorate pe ambele piete. O directie importanta de dezvoltare a relatiilor economice dintre tarile noastre, o constituie cooperarea in vederea retehnologizarii si modernizarii unor complexe industriale din egipt si chiar dezvoltarea unor capacitati de productie noi, in contextul in care, in Romania opereaza cele mai mari grupuri industriale din lume, iar specialistii romania sunt deosebit de bine priviti in mediul economic egiptean”, a sustinut Sorin Dimitriu (presedinte al CCIB si co-presedinte al consiliului de Afaceri Egipt-Romania, CAER).
 
Intalnirea a fost organizata de Camera bucuresteana in colaborare cu Asociatia Oamenilor de Afaceri din Egipt (EBA), in coordonanta cu vizita in Romania a unei delegatii de oameni de afaceri egipteni. Evenimentul face parte din aria preocuparilor CCIB de a dezvolta relatiile economice cu tari care nu sunt membre UE.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
Delegatia egipteana, care a fost condusa de Hassan El Shafei, co-presedinte al Consiliului de Afaceri Egipt-Romania, a fost formata din reprezentanti de la companii din domeniul industriei alimentare, energetic, constructiilor, produselor cosmetice naturale, turismului, infrastructurii, sticlariei, materialelor de constructii, comunicatiilor si IT-ului, dar au mai facut parte si oficiali din Autoritatea pentru Dezvoltarea Turismului si al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, si bineinteles a fost prezenta si presa. 











Sursa foto: www.sxc.hu

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016