Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reprezentantii MADR negociaza in China procedurile de export pentru carne si animale

reprezentantii-madr-negociaza-in-china-procedurile-de-export-pentru-carne-si-animale

O delegatie condusa de secretarul de stat Daniel Botanoiu a plecat in China la inceputul acestei saptamani, pentru a participa la lucrarile celei de a 25-a sesiuni a Comisiei mixte romano – chineze de cooperare economica.


In perioada 19 – 23 octombrie, o delegaţie condusa de secretarul de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Botanoiu, efectueaza o vizita oficiala la Beijing, pentru a participa la lucrarile celei de a 25-a sesiuni a Comisiei mixte romano – chineze de cooperare economica, condusa de Zhong Shan, reprezentantul pentru comert international si ministru adjunct al Ministerului Comertului.
 
Presedintele partii romane in Comisia mixta este Mihai Tudose, ministrul Economiei, Comertului si Turismului, iar in cadrul lucrarilor va fi analizat stadiul proiectelor bilaterale pe fiecare domeniu si, de asemenea vor fi identificate noi proiecte. Agricultura este un domeniu important atat din perspectiva schimburilor comerciale cat si al cooperarii economice.
 
Referitor la cooperarea in domeniul agricol, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a negociat si semnat cu partea chineza documente bilaterale pentru a actualiza domeniile de cooperare si a solicitat Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor demararea si indeplinirea formalitatilor necesare pentru facilitatea schimburilor comerciale de animale si produse de origine animala.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

In cursul zilei de 20 octombrie, Daniel Botanoiu, insotit de presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Dumitru Baiculescu, au participat la o intalnire la sediul Administratiei Generale pentru Inspectie si Carantina, prilej cu care au discutat probleme legate de exportul produselor in China, documentatia, evolutia bolilor, precum si mecanismele de depasire a acestor inconveniente.
 
Discutiile intre autoritatile veterinare din cele doua state vizeaza realizarea procedurilor prevazute de legislatie in vederea facilitarii schimburilor comerciale de material seminal bovin, embrioni bovini, carne de ovine, carne de porc, carne de vita, carne de pasare, porci vii, lapte si produse lactate, miere, peste, venin de vipera, lucerna si materii prime si produse finite medicinale de uz veterinar.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016