Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reprezentantii MADR si cei ai marilor magazine, au dezbatut noua forma a Legii comercializarii produselor alimentare

reprezentantii-madr-si-cei-ai-marilor-magazine-au-dezbatut-noua-forma-a-legii-comercializarii-produselor-alimentare

Discutiile au avut loc in cadrul unui sminar organizat la sediul Ministerului Agriculturii, la care au participat ministrul Achim Irimescu, impreuna cu secretarul de stat Niculina Talvar.


La initiativa Ernst&Young, a avut loc luni, la sediul MADR, un seminar privind interpretarea si aplicarea Legii nr. 321/2009 precum si a proiectului de Hotarare pentru aprobarea Normelor de aplicare a acestei legi.
 
La discutii au particpat Achim Irimescu, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Niculina Talvar, secretar de stat, expertii din directia de specialitate si reprezentantii marilor retele comerciale.
 
In cadrul dezbaterilor, reprezentantii hypermarket-urilor au avut o serie de comentarii, sugestii si propuneri privind proiectul Normelor Metodologice.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Avand in vedere ca proiectul este in dezbatere publica, MADR recomanda reprezentantilor hypermarket-urilor, precum si celorlalti factori interesati, sa transmita in scris propunerile privind completarea proiectului mai sus mentionat. Dupa primirea acestora, reprezentanţii MADR le vor centraliza si analiza, in vederea stabilirii unui echilibru cat mai corect pe lantul agroalimentar.
 
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale are obligaţia ca pana in 15 ianuarie 2017 sa adopte normele metodologice de desfasurare a actiunilor privind lantul scurt de aprovizionare prevazut in Legea nr. 150/2016 pentru modificarea si completarea Legii nr. 321/2009 privind comercializarea produselor alimentare.
 
Definiţiile produselor agroalimentare sunt cele stabilite de legislatia europeana, respectiv Regulamentele 852/2004 şi 178/2002.
 
De la adoptarea Legii 150/2016, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a initiat o serie de discutii cu formele asociative din agricultura dar si cu reprezentantii marilor retele comerciale cu scopul definitivarii normelor metodologice privind Legea nr. 150/2016. Rezultatul acestor intalniri de lucru cu toti cei implicati s-a concretizat in proiectul de act normativ care se afla postat pe site-ul www.madr.ro.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016