Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania a preluat presedintia Consiliului Silvicultorilor Europeni

romania-a-preluat-presedintia-consiliului-silvicultorilor-europeni

Este vorba de cea mai importanta organizatie profesionala a silvicultorilor din Europa, cu peste 58.000 de membri silvicultori din 13 tari.


Presedintia Consiliului Silvicultorilor Europeni a fost preluata de Romania, incepand cu data de 1 aprilie, in fruntea acestui for fiind numit Marian Stoicescu, presedintele Confederatiei Consilva, au anuntat marti oficialii organizatiei profesionale si sindicale a silvicultorilor.
 
Aceasta este cea mai importanta organizatie profesionala a silvicultorilor din Europa, cu peste 58.000 de membri silvicultori din 13 tari. mai precis Bosnia-Hertegovina, Croatia, Finlanda, Franta, Italia, Germania, Republica Moldova, Romania, Rusia, Serbia, Turcia, Ucraina si Ungaria.
 
Noul presedinte al CEF a fost ales de catre membrii board-ului organizatiei europene, care au adoptat, in aceeasi sedinta, si Strategia si Programul de actiuni CEF.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Potrivit Consilva, obiectivele majore ale Strategiei Consiliului Silvicultorilor Europeni pentru perioada urmatoare sunt sustinerea la nivel national, european si global a intereselor silvicultorilor, membri CEF, reprezentarea organizatiilor membre si a silvicultorilor la institutiile internationale, precum ONU, Consiliul Europei, Parlamentul European, Consiliul European, Comisia Europeana, in legatura cu domeniul silviculturii, mediului natural, rezervelor de bioenergie, lemn si biomasa, respectiv domeniul relatiilor de munca.
 
De asemenea, se are in vedere promovarea prevederilor Declaratiei Silvicultorului, cu scopul recunoasterii si implementarii lor in institutiile statelor europene si internationale.
 
La nivelul Consiliului European, CEF isi va consolida statutul de observator acreditat in procesul Forest Europe si se va implica in forurile din care face parte pentru definitivarea Acordului Legal si Obligatoriu pentru Padurile din Europa, initiativa a ministrilor care raspund de paduri, din 46 de state europene intruniti in Conferinta Ministeriala a Forest Europe.
 
In ceea ce priveste contributia CEF la solutionarea problematicii sectorului silvic din Romania, reprezentantii Consilva considera ca un dialog atat cu institutiile europene, cat si cu cele care raspund de silvicultura este foarte important.
 
„Expertiza membrilor Consiliului Silvicultorilor Europeni va fi folosita in identificarea si promovarea de solutii pentru problematica sectorului silvic, atat din Romania, cat si din celelalte tari europene. Modul de gospodarire a padurilor in Europa, ca de altfel in intreaga lume, se face prin management forestier durabil, care are in vedere dezvoltarea si sustinerea tuturor celor trei functii ale padurii — functia economica, functia sociala si functia ecologica — aceste functii fiind unitare si egale”, a declarat  Marian Stoicescu. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016