Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romsilva scoate la vanzare pomi de Craciun la preturile de anul trecut

romsilva-scoate-la-vanzare-pomi-de-craciun-la-preturile-de-anul-trecut

Este vorba de brazi si molizi, iar preturile vor vatia intre 10 si 30 de lei, dupa cum au dat asigurari reprezentantii regiei.


Regia Nationala a Padurilor - Romsilva pune in vanzare in acest an aproximativ 60.000 de pomi de Craciun, din speciile brad si molid, o cantitate similara cu cea a anului trecut, iar preturile raman neschimbate, respectiv intre 10 si 30 de lei, potrivit informatiilor furnizate de conducerea regiei.
 
„Cantitatea pe care o punem in vanzare in 2017 este undeva la 60.000 de pomi de Craciun, din speciile brad si molid, dar vom avea si brazi la ghiveci care provin din pepiniere. Preturile nu le-am schimbat, vor fi similare cu cele de anul trecut, intre 10 si 30 de lei. Cu siguranta, nu asiguram intregul necesar de pomi de Craciun din piata, dar noi suntem foarte bucurosi ca de cativa ani de zile, de cand avem aceste importuri de pomi de Craciun din tari specializate, cum este Danemarca, de unde importa toata Europa, nu numai Romania, presiunea asupra padurii a scazut fantastic, si anume taierile ilegale din aceasta perioada”, a declarat directorul general al Regiei, Ciprian Pahontu.
 
Preturile de vanzare a pomilor de Craciun din productia Romsilva sunt aceleasi ca si in ultimii ani, mai precis,  pentru pomii de Craciun recoltati din regenerari naturale, intre 10 si 30 de lei, in functie de specie si inaltime, iar pentru pomii cu inaltimea de peste 3 metri, considerati comenzi speciale, preturile sunt stabilite de directiile silvice, pornind de la 20 de lei pentru fiecare metru inaltime. Pentu puietii ornamentali, preturile variaza intre 30 si 150 de lei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Vanzarea pomilor de Craciun se va face de catre fiecare directie silvica in parte, in functie de comenzile primite de la agentii comerciali, sau direct catre persoanele fizice. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016