Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Salamul si crenvurstii, mezelurile preferate ale romanilor

salamul-si-crenvurstii-mezelurile-preferate-ale-romanilor

Un studiu efectuat recent arata ca 82 la suta din populatia urmaba a Romaniei este consumatoare de mezeluri.


La finele anului trecut, 8 romani din 10 consumau mezeluri, in scadere fata de datele inregistrate in anul anterior, in timp ce 4 din 5 romani s-au declarat cumparatori ai unor astfel de produse, dupa cum releva rezultatele unui studiu dat publicitatii, joi, de compania de cercetare Mercury Research.
 
Potrivit reprezentantei Mercury Research, Ingrid Lambru, marketing director in cadrul companiei de cercetare, la nivelul anului 2015, din totalul consumatorilor ocazionali de mezeluri, 62% erau femei. De asemenea, 45% aveau peste 55 de ani, iar 33% aveau studii superioare.
 
Anul trecut, 82% din populatia urbana a Romaniei era consumatoare de mezeluri, in scadere fata de anul 2014, cand 9 din 10 persoane consumau acest tip de produse.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

In acelasi timp, in 2015, in mediul urban, 4 din 5 romani erau cumparatori de mezeluri, nivel similar cu cel inregistrat in anul precedent.
 
Conform cercetarii, in ceea ce priveste obiceiurile de cumparare, consumatorul ocazional cumpara, in medie, de doua ori pe luna mezeluri, in timp ce rezultatele la nivel national arata un indice de 5,9 ocazii pe luna.
 
Nu in ultimul rand, datele arata ca, in 2015, un procent de 59% dintre consumatorii ocazionali de mezeluri au facut cumparaturi in comertul modern, iar 26% in cel traditional.
Pe categorii de produse, salamul si crenvurstii sunt preferate in detrimentul specialitatilor din carne sau al suncii.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016