Sambata incepe Luna Recoltei in piata Obor din capitala

Bucurestenii de toate varstele sunt invitati de seama ai primarului Neculai Ontanu pentru a-si aproviziona camara cu legume si fructe de sezon la preturi de producator din noua Piata Obor odata cu inceperea Lunii Recoltei 2012 ce va debuta de sambata, 29 septembrie in cea mai moderna piata agroalimentara din Bucuresti.
Pentru aprovizionarea populatiei cu marfa de calitate la preturi de producator vor fi amenajate, pe langa tarabele din piata, inca 3 zone comerciale cu 203 standuri ce sunt amplasate pe platforma exterioara a pietei de unde se vor vinde legume si fructe de sezon, produse traditionale, precum si must si sucuri din fructe.
Prima zona are 42 de standuri de unde se vor vinde varza, cartofi, ceapa, gogonele, gogosari, ardei kapia, castraveti, conopida, mere, prune, gutui etc.
Cea de-a doua zona comerciala are 23 de standuri si casute de unde se vand must, sucuri, produse traditionale din carne si branza, gemuri, dulciuri, miere.
La a trei zona cu 138 de tarabe se vor vinde legume si fructe de sezon pentru aprovizionarea populatiei cu marfa de calitate la preturi mici. In cadrul actiunii vor avea loc o serie de expozitii cu vanzare si degustare de vin si must, precum si preparate alimentare traditionale.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiArticole conexe:
- » Aproximativ 120 de producatori, prezenti la editia de primavara a Targului National al Mierii
- » Caravana “Alege oaia!” ajunge in Piata Obor
- » Noi masuri de mediu si clima, obigatorii pentru producatorii agricoli
- » Petre Daea anunta infiintarea de centre pentru preluarea lanei de la producatori
- » Romania pe locul 13 in topul producatorilor mondiali de vinuri

- intrebarea zilei
Boli la culturile de peri si gutui
Intrebare: Am un par de doi ani iar in primavara asta frunzulitele care i-au dat sunt rasucite ca un trabuc pe treimea inferioara si cea superioara. Doar pe treimea mijlocie au mai ramas frunzulite de dimensiuni normale. Puteti să mă edificati in aceasta problema? La sapte gutui pe care i-am pus toamna trecuta lemnul s-a uscat pana la jumatate. dupa ce le-am facut taierea de plantare in aceasta primavara au dat frunzulitele dar la doua-trei saptamani frunzulitele au inceput sa se inegreasca incepand de la marginile limbului spre interior. Cand am scos vreo doi pentru ca se vestejise frunzele de tot am observat ca sub coaja, lemnul era maro. Precizez, lemnul acela dur, tesutul liberian lemnos cred ca-i zice sau cambiu. Ce ar putea sa fie oare? Si ce tratamente s-ar potrivi atat pentru par cat si pentru gutuii care mi-au mai ramas? Va multumesc anticipat!Raspuns: La par ar putea fi vorba despre atacul focului bacterian produs de bacteria Erwinia amylovora. Boala... citeste tot raspunsul aici
Ultima ora
- » 7 sfaturi utile pentru construirea unui solar
- » ANSVSA a demarat controalele specifice premergatoare vacantei de 1 mai
- » Cooperare romano-croata pentru implementarea proiectelor cu fonduri europene pentru agricultura si dezvoltare rurala
- » Metode de combatere a daunatorilor naturali pentru stupii de albine
- » Seful MADR nu renunta la procentul de 51% produse romanesti in supermarket-uri
Comentarii
0 comentarii