Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Satul romanesc s-a mutat in Capitala, cu ocazia Rural Fest

satul-romanesc-s-a-mutat-in-capitala-cu-ocazia-rural-fest

Evenimentul a facut parte din campania de comunicare a Comisiei Europene „Politica Agricola Comuna — Pentru radacini mai puternice”, si s-a bucurat de participarea a peste 150 de producatori, mestesugari si mesteri artizani.


La acest sfarstit de sapatamana, Soseaua  Kiseleff din Capitala s-a transformat intr-un sat romanesc traditional, cu capite de fan, oameni imbracati in costume populare, muzica traditionala si toate celelalte ingrediente necesare pentru a reda atmosfera dintr-un sat romanesc autentic.
 
Sa intamplat in cadrul Rural Fest, eveniment organizat de Reprezentanta Comisiei Europene in cadrul campaniei de comunicare „Politica Agricola Comuna — Pentru radacini mai puternice”, care se desfasoara in toate cele 28 de state membre ale Uniunii Europene.
 
La reusita evenimentului au contribuit peste 150 de producatori, mestesugari si artizani care au participat la manifestare, amenajand o miniferma de animale, ateliere de mestesuguri traditionale, expozitii cu vanzare si facand demonstratii de gatit, o parada a costumelor populare si un spectacol de dansuri folclorice.
 
Printre invitati s-au numarat si ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, impreuna cu comisarul european Dacian Ciolos, primul tinand sa felicita Comisia Europeana pentru respectiva initiativa.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Felicit Comisia Europeana pentru ca a adus satul romanesc in mijlocul orasului. Ma bucur ca agricultura starneste atat de mult interesul celor de la oras si consider ca trebuie sa continuam sa aducem cat mai aproape de satul romanesc copiii de la oras astfel incat sa nu ajungem ca in alte tari unde se credea ca laptele vine de la supermarket iar vaca este bou. Este un exercitiu de a arata generatiilor viitoare de unde vin produsele agroalimentare, cum se obtin si cata munca trebuie depusa pentru un produs pe care il gasim foarte usor in supermarket si in piete”, a declarat cu aceasta ocazia ministrul.
 
La randul sau, comisarul Dacian Ciolos a precizat ca „Obiectivul evenimentului de astazi este cel putin dublu. Pe de o parte, acela de a lansa o traditie in a exprima legatura intre sat si oras intr-o perioada in care urbanizarea se dezvolta in mod accelerat si in care din ce in ce mai mult productia agricola inseamna pentru oameni mai ales alimente, mai ales marfa. Pe de alta parte, am vrut sa punem in evidenta faptul ca agricultura inseamna si traditie dar si dinamismul spatiului rural”.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016