Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Seceta reduce productia de cereale in Uniunea Europeana

seceta-reduce-productia-de-cereale-in-uniunea-europeana

Seceta care afecteaza grav tarile UE din sudul si estul continentului contribuie la reducerea semnificativa a productiei europene de cereale, anunta Agerpres.


Centrul de analiza Strategie Grains si-a redus previziunile in ceea ce priveste recolta de porumb a UE cu 7,1 milioane de tone, apreciind ca aceasta se va ridica la 58,1 milioane de tone, cu 13% mai putin fata de 2011.

"Cresterea porumbului a fost grav afectata de arsita, de vremea uscata din Europa centrala si de sud", a explicat pentru Reuters centrul de analiza instalat in Franta, adaugand ca "daunele sunt ireversibile, cu toate ca o ameliorare a vremii ar putea crea conditii mai bune pentru dezvoltarea cerealelor existente".

n ce priveste productia de porumb globala, Strategie Grains si-a revizuit in jos cu aproape 70 de milioane de tone previziunile pentru sezonul 2012/2013, pana la 829,1 milioane de tone.

Mai mult, vremea uscata prelungita a contribuit la declansarea de incendii de padure distrugatoare in Portugalia, Spania, sudul Frantei si Grecia, in Balcani si in Turcia. Vineri, Sistemul european de informare pentru incendii forestiere a avertizat asupra riscului extrem sau ridicat de incendii in mare parte din sudul Europei, pana mai la nord, in Ungaria si Slovacia.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Observatorul european pentru seceta a anuntat ca sunt conditii de seceta in regiuni din Franta, Germania, Spania si Italia, dar si in Insulele Feroe din Atlanticul de nord, care tin de Danemarca.

Regiuni din China, Rusia, Australia, Franta, Spania, Portugalia si sudul Statelor Unite au cunoscut in ultimii ani perioade indelungate de vreme uscata, ceea ce a afectat productia de bunuri alimentare si a creat ingrijorare in legatura cu stabilitatea pe termen lung a rezervelor de apa.

In Anglia, a treia iarna succesiva fara precipitatii a determinat autoritatile britanice sa sustina masuri de conservare a apei.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016