Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Seful MADR prezinta la Bruxelles prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul UE

seful-madr-prezinta-la-bruxelles-prioritatile-presedintiei-romaniei-la-consiliul-ue

Prima interventie a ministrului Daea are loc marti, 22 ianuarie, in Comisia de Mediu, in timp ce miercuri va sustine discursul sau in prima parte a zilei in Comisia pentru Pescuit, iar in partea a doua in Comisia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala.


Ministrul Agriculturii, Petre Daea, prezinta marti si miercuri in Comisiile de specialitate ale Parlamentului European, prioritatile Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene in domeniile de activitate sectoriale.
 
„Pentru Romania este un moment deosebit de important, fiind prima data cand exercita aceasta functie, la exact 12 ani de la aderarea la Uniunea Europeana. Urmeaza pentru noi toti o perioada extrem de dinamica, marcata de o serie de evenimente importante pentru prezentul si viitorul Uniunii Europene, evenimente care se vor succeda rapid. Vreau sa va asigur ca vom face tot ceea ce este necesar pentru a ne indeplini rolul de mediator impartial si pentru a contribui la avansarea proiectului european”, a afirmat ministrul Petre Daea.
 
Astfel, prima interventie a ministrului Daea va avea loc marti, ianuarie, in Comisia de Mediu, in timp ce miercuri va sustine discursul sau in prima parte a zilei in Comisia pentru Pescuit, iar in partea a doua in Comisia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

La inceputul lunii ianuarie, Petre Daea a anuntat ca Romania a preluat 29 de dosare pe agricultura si piscicultura, acestea urmand sa fie puse in discutie in perioada in care tara noastra detine Presedintia Consiliului Uniunii Europene.
 
„Despre dosarele Romaniei putem discuta, nu sunt putine, sunt 29 la numar. Toate sunt dosare grele. Inseamna o munca extraordinara, inseamna o abordare noua pe o Politica Agricola Comuna noua. PAC post 2020 este altfel decat cel de acum si am spus acest lucru din momentul in care s-a facut comunicarea de catre comisarul Hogan, in noiembrie 2017, si ne-am ocupat de acest lucru din momentul in care ne-am instalat pe acest scaun”, a precizat atunci Daea.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016