Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sistemul National Antigrindina intra in reorganizare

sistemul-national-antigrindina-intra-in-reorganizare

Va fi infiintata Autoritatea Nationala pentru Administrarea Sistemului National Antigrindina si de crestere a Precipitatiilor, care va prelua atributiile actualei Directii Generale a Sistemului National Antigrindina si de Crestere a Precipitatiilor.


Un proiect al MADR care va fi pus in practica in curand prevede infiintatarea Autoritatii pentru Administrarea Sistemului National Antigrindina si de Crestere a Precipitatiilor, prin preluarea personalului DGSNACP si a unui numar de 40 de posturi, care se asigura prin suplimentarea numarului maxim de posturi aprobat pentru Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
 
Directia Generala Sistemul National Antigrindina si de Crestere a Precipitatiilor din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, are in prezent 27 de posturi - functionari publici si personal contractual -si va fi desfiintata, potrivit notei de fundamentare a unui proiect de hotarare de Guvern.
 Autoritatea pentru Administrarea Sistemului National Antigrindina si de Crestere a Precipitatiilor va prelua si patrimoniul constituit in cadrul SNACP – parte din acesta fiind inclus in infrastructura critica nationala, precum si dotarile, aparatura si echipamentele necesare functionarii, precum si bugetul necesar operationalizarii SNACP.
 
Pentru activitatile specifice de implementare, inspectii si control, gestiune economico-administrativa, precum si pentru activitatile interinstitutionale, Autoritatea pentru Administrarea Sistemului National Antigrindina si de Crestere a Precipitatiilor se impune sa aiba in dotare un numar de 7 autovehicule de interventie, cu un consum lunar de 300 litri/luna/autovehicul.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Suplimentarea numarului de autovehicule, cu unul fata de cele existente in prezent, se datoreaza faptului ca, din anul 2015, urmeaza sa intre in exploatare operationala Unitatea de Combatere a Caderilor de Grindina Moldova 2 Vrancea.
 
Autoritatea pentru Administrarea Sistemului National Antigrindina si de Crestere a Precipitatiilor va avea in subordine structuri fara personalitate juridica organizate la nivel regional si zonal Centre Zonale de Coordonare, unitati de combatere a caderilor de grindina, unitati de crestere a  precipitatiilor, grupuri de combatere independente, precum si alte unitati din domeniu ce se vor construi ca urmare a progresului tehnico-stiintific.
 
Conducerea Autoritatii pentru Administrarea Sistemului National Antigrindina si de Crestere a Precipitatiilor se asigura de catre un presedinte cu rang de directorul general si de un vicepresedinte cu rang de director general adjunct, functionari publici, numiti prin ordin al ministrului agriculturii şi dezvoltarii rurale.
 
Toate atestatele, licentele, actele si documentele oficiale elaborate de MADR in implementarea SNACP si pentru reglementarea domeniului interventiilor active in atmosfera isi pastreaza valabilitatea pana la data expirarii, conform prevederilor legale in baza carora au fost emise.
 
Autoritatea pentru Administrarea Sistemului National Antigrindina si de Crestere a Precipitatiilor se subroga in drepturi si obligatii in toate relatiile contractuale stabilite de MADR in implementarea SNACP si pentru reglementarea domeniului interventiilor active in atmosfera.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016