Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Specialistii romani in siguranta alimentara sunt invitati la aniversarea unui deceniu de la infiintarea EFSA

specialistii-romani-in-siguranta-alimentara-sunt-invitati-la-aniversarea-unui-deceniu-de-la-infiintarea-efsa

Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor (EFSA) si Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) invita specialistii romani sa participe la evenimentele dedicate aniversarii celor 10 ani de la infiintarea institutiei europene.


In 2012 EFSA aniverseaza 10 ani de la infiintare, prilej cu care organizeaza o serie de manifestari stiintifice, menite sa marcheze acest an aniversar.

Unul dintre aceste evenimente este conferinta stiintifica cu tema “Provocarea limitelor in evaluarea riscului - schimb de experienta“ care se va desfasura in luna noiembrie, la Parma, in Italia.

Conferinta va reuni oameni de stiinta care vor discuta despre cele mai recente abordari privind evaluarea riscului si diferitele metodologii de evaluare a riscului pentru alimente si furaje.

Subiectele propuse pentru a fi dezbatute privesc aspecte referitoare la metodele de evaluare a riscului, rapoarte asupra datelor colectate si evaluarea riscului in domenii specifice, precum: sanatatea plantelor, organismele modificate genetic, sanatatea animalelor, aditivii alimentari, nutritia, etc.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Pe langa membrii comitetelor stiintifice si expertii EFSA, sunt invitati sa participe la aceasta conferinta oameni de stiinta si cercetatori din tara noastra, implicati sau interesati de evaluarea riscului pentru alimente si furaje.

ANSVSA considera colaborarea cu EFSA constructiva, specialistii nostri fiind direct interesati de a participa activ la toate actiunile EFSA, atat la intalnirile organizate de catre acesta, respectiv Forumul Consultativ, Punctul Focal, Grupurile de lucru, cat si prin desemnarea unor specialisti care conlucreaza la elaborarea opiniilor stiintifice ale EFSA.

Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor (EFSA), organismul stiintific al Uniunii Europene, insarcinat cu evaluarea stiintifica a riscului in domeniul sigurantei alimentelor si furajelor, nutritiei, bunastarii animalelor si al protectiei si sanatatii plantelor.

EFSA este un instrument important, care are rolul de a oferi opinii stiintifice, la cele mai inalte standarde, pentru a veni in sprijinul deciziilor, in elaborarea politicilor managerilor de risc europeni, respectiv Comisia Europeana, Parlamentul European si statele membre.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016