Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Statistici agricultura 2013: comertul cu legume fructe in perioada ianuarie - aprilie 2013

statistici-agricultura-2013-comertul-cu-legume-fructe-in-perioada-ianuarie-aprilie-2013

Exporturile romanesti de fructe si legume au crescut cu peste 13% in primele patru luni ale anului, comparativ cu perioada similara a anului trecut.


Astfel, potrivit Institutului National de Statistica, in perioada ianuarie - aprilie 2013, exporturile FOB de legume si fructe s-au cifrat la 35,4 milioane euro, in crestere cu 13,4% fata de aceeasi perioada a anului precedent. In ceea ce priveste importurile CIF de fructe si legume,  valoarea acestora era de 260 milioane euro, in crestere cu 52% fata de aceeasi perioada a anului precedent. In perioada mentionata, balanta comerciala a Romaniei in privinta comertului cu legume fructe inregistra un deficit de 224,6 milioane euro.

In primul trimestru, consumul de legume si conserve din legume in echivalent legume proaspete a fost, in primul trimestru, pe ansamblul gospodariilor, in medie lunara, de 6,4 kg/persoana, iar pe medii de rezidenta de 6,4 kg/persoana in urban si 6,5 kg/persoana in rural.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Pe regiuni, cel mai ridicat consum mediu pe persoana de legume si conserve din legume in echivalent legume proaspete s-a inregistrat in regiunea Sud-Vest Oltenia (7,9 kg/persoana). Consumul de fructe a fost de nivel relativ scazut, pe ansamblul gospodariilor consumul mediu lunar pe o persoana fiind de 3,5 kg/persoana. Un consum de fructe peste medie s-a inregistrat in mediul urban si in regiunile: Bucuresti-Ilfov, Nord-Vest, Vest si Centru.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016