Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Statistici zootehnie 2012: Numarul animalelor sacrificate

statistici-zootehnie-2012-numarul-animalelor-sacrificate

Numarul animalelor si al pasarilor sacrificate a scazut in aprilie la bovine, ovine si caprine, iar la porcine si pasari a crescut in comparatie cu aceeasi luna a anului 2011, potrivit datelor publicate joi de Institutul National de Statistica (INS). De asemenea, greutatea lor in carcasa a scazut la bovine, iar la porcine, ovine si caprine si pasari a crescut.


Numarul total de bovine sacrificate si greutatea lor in carcasa au scazut cu 5,1%, respectiv cu 13,2%. Sacrificarile de bovine in unitatile industriale specializate au ramas constante, iar greutatea lor in carcasa a crescut cu 0,5%.

Potrivit INS, numarul total de porcine sacrificate si greutatea in carcasa a acestora au crescut cu 10,6%, respectiv cu 1,6%. Sacrificarile de porcine in unitatile industriale specializate si greutatea lor in carcasa au crescut cu 13,5%, respectiv cu 13,6%.

Numarul total de ovine si caprine sacrificate a scazut cu 4,7%, iar greutatea lor in carcasa a crescut cu 6,0%. Taierile in unitatile industriale specializate si greutatea lor in carcasa au scazut cu 65,5%, respectiv cu 60,8%.

Totodata, numarul total al pasarilor sacrificate si greutatea in carcasa a acestora au crescut cu 0,3%, respectiv cu 9,8%. in unitatile industriale specializate s-au inregistrat cresteri atat la numarul pasarilor sacrificate cat si la greutatea in carcasa a acestora cu 6,2%, respectiv cu 8,7%.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Aprilie 2012 comparativ cu martie 2012

In luna aprilie 2012, fata de luna precedenta, numarul animalelor si al pasarilor sacrificate si greutatea lor in carcasa au scazut la pasari, iar la bovine, porcine si ovine si caprine au crescut.

Numarul total de bovine sacrificate si greutatea in carcasa a acestora au crescut cu 66,7%, respectiv cu 51,1%. in unitatile industriale specializate numarul de bovine sacrificate si greutatea in carcasa a acestora au scazut cu 10,0%, respectiv cu 9,1%. in luna aprilie 2012, ponderea bovinelor sacrificate in unitatile industriale specializate a reprezentat 12% din totalul sacrificarilor de bovine.

Numarul total de porcine sacrificate si greutatea lor in carcasa au crescut cu 43,8%, respectiv cu 41,3%. in luna aprilie 2012, sacrificarile de porcine in unitatile industriale specializate au reprezentat 72,5% din totalul porcinelor sacrificate. Numarul de porcine sacrificate in unitatile industriale specializate si greutatea lor in carcasa au crescut cu 21,8%, respectiv cu 18,8%.

De asemenea, numarul total de ovine si caprine sacrificate si greutatea lor in carcasa au crescut de 11,4 ori, respectiv de 10,1 ori. Taierile in unitatile industriale specializate, care detin o pondere de 1,3% din totalul sacrificarilor de ovine si caprine au crescut atat numeric cat si la greutatea in carcasa cu 19,5%, respectiv cu 38,5% .

Numarul total al pasarilor sacrificate si greutatea in carcasa a acestora au scazut cu 19,4%, respectiv cu 16,9%. in unitatile industriale specializate s-au realizat 95,3% din totalul taierilor de pasari. Sacrificarile in acest tip de unitati au scazut la numarul de pasari sacrificate cu 1,8%, iar greutatea in carcasa a acestora a crescut cu 2,1%.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016