Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Targul AgriCultura de la Braila si-a deschis portile

targul-agricultura-de-la-braila-si-a-deschis-portile

Evenimentul se desfasoara incepand de joi, fiind adresat agricultorilor dar si distribuitorilor de masini si utilaje agricole si urmarind sa sprijine mediul de afaceri.


Manifestarea este organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura (CCIA) Braila, in parteneriat cu Consiliul Judetean si Primaria Braila si vor fi prezentate cele mai noi tendinte din agricultura, fiind un eveniment adresat producatorilor, distribuitorilor si importatorilor de masini si utilaje agricole, instrumente si substante pentru fertilizarea si protectia plantelor, energii regenerabile, legumicultorilor, pomicultorilor, viticultorilor, floricultorilor sau producatorilor de vinuri.
 
Prin derularea acestui eveniment in judetul Braila, zona preponderent agricola, CCIA isi propune, potrivit reprezentantilor institutiei, sa creeze cadrul necesar dialogului de agribusiness, sa sprijine si sa promoveze mediul de afaceri din Romania.
 
Vor fi organizate evenimente informative specifice domeniului agricol, seminarii, intalniri cu producatorii agricoli, devenind, astfel, manifestarea de referinta din regiune pentru mediul de afaceri specific si general din Romania.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Activitatea in agricultura este o munca neintrerupta, fapt cunoscut de toti cei care activeaza in domeniu, ce presupune nu numai efortul propriu-zis din teren, ci si contactul permanent cu noutatile si experienta altora, cu cele mai bune utilaje sau ingrasaminte, practici noi de tehnologii performante de cultura. Toate acestea se intampla toamna la Braila, zona recunoscuta pentru potentialul sau agricol, cu o suprafata de aproximativ 351.000 hectare de teren arabil, cuprinzand Insula Mare a Brailei si Baraganul”, a declarat presedintele CCIA Braila, Stefan Fusea.
 
 Evenimentul, aflat la a XXII-a editie, se desfasoara pana duminica, 30 septembrie, in parcarea unui Mall din Braila, unde spatiul expozitional se intinde pe aproximativ 7.000 de metri patrati.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016