Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Targul Alimenta Traditional se desfasoara zilele acestea la Suceava, in intampinarea Sarbatorilor Pascale

targul-alimenta-traditional-se-desfasoara-zilele-acestea-la-suceava-in-intampinarea-sarbatorilor-pascale

Zilele acestea are loc la Suceava, o editie speciala a Targului Alimenta Traditional cu ocazia apropierii Pastelui, un prilej numai bun pentru sucevenii care nu si-au facut inca pregatirile pentru masa de Paste. Produsele traditionale vor fi pe alese, incepand cu pasca, cozonac, branza de burduf in coaja de brad, pastrav in cobza si terminand cu palinca si multe alte produse specifice Sarbatorilor Pascale.


In perioada 27 aprilie- 2 mai, Targul Alimenta Traditional organizat de Camera de Comert si Industrie Suceava impreuna cu Consiliul Judetean Suceava si Shopping City Suceava, va putea fi vizitat intre orele 10:00 – 18:00, in parcarea Shopping City Suceava.

In cadrul targului, producatorii ne ofera o gama variata de produse din carne, cum ar fi cabanosii, carnaciorii de oaie, caltabosii, carnatii taranesti, carnatii ardelenesti, carnatii de vita, carnatii traditionali, ceafa si costita afumata, kaiser, muschi file, muschi impletit, muschiulet Montana, slanina afumata, sunculita taraneasca, toba, muschiulet de porc, sunca, sorici, jambon traditional, pastrama de oaie sau de vita. Pe langa toate acestea mai gasim si branzeturi, dintre care mentionam casul, urda, branza de burduf, cascavalul, casul afumat, telemeaua, branza de vaci, branza topita, iaurtul si multe altele.

Si dupa atata mancare, producatorii mai au pregatite si foarte multe dulciuri, o gama diversificata de produse de patiserie si de panificatie, cum este nelipsitul cozonac de casa cu stafide si rahat, ciocolata de casa, salamul de biscuiti, placintele, nuga, poale in brau, cornulete cu magiun, torturi si multe alte prajituri.

Pe langa toate aceste produsele traditionale, in cadrul targului vom gasi si produse bio, ceaiuri, siropuri, tincturi, alifii, saculeti cu plante, condimente, produse apicole, dar si dulceturi de gutui, de afine, de merisoare, de nuci verzi, de cirese amare si multe altele.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h





Sursa foto: www.sxc.hu
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016