Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

TVA scazut, incepand de anul viitor

tva-scazut-incepand-de-anul-viitor

Anuntul a fost facut la finele saptamanii trecute de premierul Victor Ponta.


Premierul Victor Ponta a declarat vineri, ca Guvernul ia in calcul reducerea, de la 1 ianuarie 2016, a cotei taxei pe valoare adaugata, fie la nivel general, cu unul sau doua procente, fie pe anumite categorii de produse.
 
„Va trebui sa luam o decizie de politica fiscala daca mergem cu o reducere la toata lumea, de la 24% sa vedem cu cat putem sa o ducem in jos, cu un procent, cu doua, sau daca mergem pe pastrarea nivelului general de 25% si mergem pana la 9% pentru anumite categorii de produse cum am facut pentru paine sau cum am procedat de la 1 ianuarie 2015 pentru turism, pentru pachetele all-inclusive”, a afirmat Ponta.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
El a dat asigurari la finalul unei intrevederi cu oamenii de afaceri din Iasi, ca Guvernul va mentine la 16% cota unica de impozitare atat in 2015, cat si in 2016. De asemenea, premierul a afirmat ca actuala cota redusa la contributia de asigurari sociale va fi mentinuta pana in 2016 si ca Guvernul va implementa, din acest an, legislatia privind scutirea de impozit pentru profitul reinvestit.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016