Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

UE a acordat licente pentru exportul a 530.000 de tone de grau

ue-a-acordat-licente-pentru-exportul-a-530000-de-tone-de-grau

Uniunea Europeana a acordat, saptamana aceasta, licente pentru exportul a 530 000 de tone de grau, ajungand la o cantitate totala a exporturilor de 26,4 milioane de tone pentru sezonul 2013-2014, informeaza Agri.eu


Tot saptamana aceasta, autoritatile blocului european au acordat licente pentru importul a 254.000 de tone de porumb, cantitatea totala ajungand la 13,3 milioane de tone pentru sezonul 2013-2014.
 
UE a depaşit deja nivelul recod al exporturilor inregistrat pana acum de 22 de milioane de tone anual in sezonul 2008-2009. Cele 28 de tari din Uniunea Europeana au primit, de asemenea, acceptul de a importa 254.000 de tone de porumb , ajungand la nivelul de 13,3 milioane de tone , potrivit datelor publicate. 
 
Recoltele la cereale din acest an in Uniunea Europeana se anunta a fi bogate, insa nu sunt suficiente pentru a completa rezervele, ceea ce inseamna ca UE ar putea intampina serioase probleme in cazul unei crize a alimentelor. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h
Productia de cereale a Uniunii Europene va fi de 296 milioane de tone in acest an, cu 6 milioane de tone sub nivelul celei din 2013, insa, şi in aceste conditii, ramane o productie record, potrivit datelor publicate de Departamentul de Stat pentru Agricultura din SUA (USDA). 
 
In ceea ce priveste Romania, potrivit ultimelor estimari ale specialistilor, cantitatea de grau va depasi media de 6,2 milioane de tone a ultimilor cinci ani si se va opri la 6,5-7 milioane de tone in functie de conditiile meteo din urmatoarele trei luni. Cu toate acestea, fermierii nu vor avea niciun control asupra preturilor pentru ca marfa din Romania va fi eclipsata la export de cantitatile de sapte ori mai mari din Rusia si Ucraina.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016