Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ultimele pregatiri pentru salonul de vinuri Vintest Bucuresti 2016

ultimele-pregatiri-pentru-salonul-de-vinuri-vintest-bucuresti-2016

Evenimentul va incepe vineri, pe 28 octombrie, si va reuni 17 producatori autohtoni care vor prezenta peste 220 de soiuri de vinuri.


In perioada 28-30 octombrie se va desfasura la Bucuresti cea de-a sasea editie a salonului de vinuri Vintest Bucuresti, eveniment care va avea loc la Sala de Marmura, in cadrul Casei Presei Libere.
 
Salonul de vinuri Vintest Bucuresti reuneste anul acesta 17 producatori romani, care vor expune mai mult de 220 de vinuri de la crame autohtone cu renume, numarul participantilor fiind mai mic decat anul trecut, insa numarul sortimentelor prezentate fiind mai mare.
 
In programul salonului Vintest de anul acesta au fost incluse si 3 pre-evenimente de degustare, realizate cu aportul producatorilor de vin si sustinute de organizatorii salonului impreuna cu profesori din cadrul Universitatatii de Agricultura Bucuresti. Acestea se adreseaza studentilor, masteranzilor si seniorilor acestei institutii educationale.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Organizatorii anunta ca, prin cumpararea unui bilet, vizitatorii vor putea participa la una dintre degustarile speciale din Biblioteca de Vinuri Autohtone. Degustarile vor fi organizate pe toata durata evenimentului, intr-un spatiu dedicat, iar participantii vor avea astfel posibilitatea de a afla mai multe informatii despre vinurile unui producator direct de la experti in domeniu, ca oenologi sau somelieri, reprezentantii cramei.
 
Printre expozantii salonului de anul acesta se numara Domeniile Samburesti, Vinarte, Domeniile Anastasia, Crama Hermeziu, Casa de Vinuri Cotnari, Vincon Romania, Crama Ratesti, Crama 1000 de Chipuri, Domeniile Dealu Mare Urlati, Crama Dealul Dorului, Crama Histria, Cramele Cricova, SCDVV Pietroasa, SCDVV Bujoru, Crama Mennini, Cotnari, Domeniile Ostrov.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016