Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

V. Tabara: ‚Inainte de a vorbi de consumator, prima data trebuie sa vorbim de producator’

v-tabara-inainte-de-a-vorbi-de-consumator-prima-data-trebuie-sa-vorbim-de-producator

Fostul ministru al agriculturii, Valeriu Tabara, este de parere ca pentru lipsa de rentabilitate din acest an in agricultura Romaniei, in ciuda recoltei bune, vinovati sunt cei care au gestionat productia, nu producatorii agricoli sau marii retaileri.


„Daca nimeni nu ii contacteaza si nu intra intr-o relatie normala cu ei, pentru a discuta problemele de preluare, de garantii pe care trebuie sa le dai ca si minister, ca si Guvern, sigur ca ajungi intr-un sistem haotic, asa cum s-a intamplat acum", a spus acesta. 
 
Valeriu Tabara sustine ca este piata pentru grau, ca acesta se cumpara, insa preturile nu au fost facute in favoarea celor care l-au produs, lucru care va avea consecinte pe mai multi ani. Acesta a mai spus ca un demnitar roman a declarat public ca productia de grau este in mare parte de calitate inferioara, lucru care a afectat relatia cu partenerii externi.
„In acest fel oamenii, chiar si cei care au productii cat de cat multumitoare, sunt in pierdere. Acesta este motivul pentru care, inainte de a vorbi de consumator, prima data trebuie sa vorbim de producator, pentru ca fara el cerintele consumatorilor nu vor fi niciodata satisfacute. Consumatorul da bine la vot, ca electorat, in timp ce producatorul a fost lasat deoparte”, a mai adaugat fostul ministru al agriculturii, in vizita sa de duminica, la Targul Mare de Toamna de la Racasida.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h






Sursa foto: www.sxc.hu

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016