Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Valoarea creditelor acordate in 2014 de Agricover Credit IFN a crescut cu 30 la suta

valoarea-creditelor-acordate-in-2014de-agricover-credit-ifn-a-crescut-cu-30-la-suta

Profitul net in anul 2014 a fost de 16.539.871 Lei, reprezentand o crestere de 37% comparativ cu valoarea inregistrata pentru anul 2013.


Agricover Credit IFN, institutie financiara non-bancara specializata exclusiv in finantarea agriculturii, a inregistrat in 2014 un profit operational de aproximativ 22 milioane lei, in crestere cu 37% fata de anul 2013.

Profitul net in anul 2014 a fost de 16.539.871 Lei, reprezentand o crestere de 37% comparativ cu valoarea inregistrata pentru anul 2013. Valoarea creditelor acordate a fost de 837 milioane de Lei, cu 30% mai mult decat in 2013, in timp ce numarul clientilor activi a ajuns la 1.550 fata de 1.300 in 2013. 
„Cresterea viguroasa inregistrata in anul 2014 vine ca o confirmare a faptului ca avem un model de business solid, pe care il implementam urmand strategia corecta. Mai mult, cresterea cu 30% a valorii creditelor acordate si a numarului de clienti finantati arata ca exista nevoie de finantare in piata iar Agricover Credit raspunde bine acestei nevoi – facand-o accesibila fermierilor, bine adaptata la asteptarile lor, cu o abordare nebirocratica care asigura rapiditate procesului de acordare”, a declarat Robert Rekkers, Directorul General al Agricover Credit IFN.
 
Agricover Credit se pozitioneaza ca sustinator activ al cresterii agriculturii romanesti, venind in sprijinul acesteia cu produse si servicii financiare inovatoare, atent calibrate pe nevoile de dezvoltare a fermelor vegetale si din zootehnie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Printre cele mai importante produse si servicii lansate de Agricover in anul 2014 se numara Creditul Corelat cu Matif - solutie de finantare unica pe piata din Romania ce permite corelarea dobanzii cu pretul cerealelor de la bursa de marfuri din Paris (Matif).
 
De asemenea, compania ofera fermierilor solutii de creditare cu aprobare pe loc pentru achizitia de utilaje agricole de mici dimensiuni si accesorii pentru acestea, precum si credite pentru extinderea sau modernizarea fermei.
 
Cel mai important segment a ramas, in continuare, creditarea capitalului de lucru, incluzand si solutii pentru finantarea pe stoc a productiei agricole.  

„Fermierii romani trebuie sa fie competitivi atat pe piata interna, cat si pe pietele externe. In acest sens, agricultura romaneasca are nevoie de investitii pentru modernizare, cresterea productivitatii si eficientizarea activitatilor. De asemenea, mai sunt de parcurs etape in managementul riscului si valorificarea optima a productiei – in cazul culturilor mari, in legumicultura, pomicultura si chiar in zootehnie. Urmarim cu atentie toate aceste procese si ne pregatim sa intervenim cu produse financiare adaptate, capabile sa raspunda eficient nevoilor de dezvoltare”, a completat Robert Rekkers, Directorul General al Agricover Credit IFN.
 
Pentru 2015, Agricover Credit are in vedere dezvoltarea portofoliului de produse in segmentul creditelor de capital de lucru cu aprobare pe loc, precum si cel al creditelor pentru investitii. Compania vizeaza, de asemenea, dezvoltarea unor parteneriate cu furnizori de tehnologie agricola pentru punerea pe piata a unor finantari avantajoase pentru fermieri.
 
Agricover Credit este prima institutie financiara din Romania care ofera produse financiare exclusiv fermierilor din sectoarele vegetal si zootehnic. Cunoasterea si intelegerea activitatii agricole permit punerea la dispozitie a unei game variate de produse inovatoare pentru finantarea capitalului de lucru si a investitiilor intr-o maniera flexibila, adaptata nevoilor si caracteristicilor celor carora se adreseaza.
 
Echipa comerciala mobila, formata din consultanti financiari, acopera intreg teritoriul tarii, deplasandu-se la sediul clientului pentru a oferi suport in alegerea celei mai bune solutii de finantare, intocmirea dosarului de creditare si cel mai scurt timp de raspuns.

Agricover Credit a inregistrat o crestere rapida ajungand, in numai cativa ani, sa fie unul dintre jucatorii importanti in finantarea producatorilor agricoli.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016