Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Victor Ponta: Producatorii au primit din timp subventiile, oamenii sunt multumiti

victor-ponta-producatorii-au-primit-din-timp-subventiile-oamenii-sunt-multumiti

"A fost un an agricol bun si datorita conditiilor meteo foarte bune, dar si datorita faptului ca anul trecut, la propunerea ministrului agriculturii, am venit din timp cu subventiile. La fel se intampla si anul acesta, si in mod sigur oamenii, fermierii, producatorii au deja banii necesari pentru a incepe lucrarile inca din acest an", a declarat prim-ministrul miercuri, la deschiderea targului Indagra.


El si-a rearatat sprijinul pentru dezvoltarea sectorului agriculturii biologice, pe o piata europeana de profil unde, in viziunea sa, Romania devine un jucator tot mai important. 
 
"Cred ca este o mare oportunitate pentru Romania de a avea o stabilitate in productia agricola si sustin in mod special o nisa care, insa, s-a dezvoltat extrem de mult, cea a produselor bio. Cred ca aici incet-incet Romania isi face un brand extrem de apreciat pe partenerii internationali si tot sprijinul pe care il putem acorda pentru dezvoltarea acestui domeniu, in care Romania are un potential extraordinar, il vom face (...) La cele 400 de mii de ha care sunt in acest moment pentru agricultura bio putem si incercam in urmatorii 7 ani sa ajungem, poate, la dublare sau chiar mai mult decat atat. Ati vazut ca sprijinul pentru producatorii nostri nationali il acordam de fiecare data. Inclusiv m-am bucurat foarte mult sa vad primele statistici legate de reducerea TVA-ului la paine, reducerea pretului si la faina si la produse de panificatie si cred ca deocamdata proiectul e un succes", a mai spus Victor Ponta. 
 
Tot vineri, inaintea sedintei de Guvern, premierul declarase presei ca "oamenii totusi sunt multumiti", referindu-se la situatia din agricultura. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
"Anul agricol a fost foarte bun (...) Traiesc prea mult in lumea televizorului, in loc sa traiesc in lumea reala, unde oamenii erau multumiti si pentru reducerea de TVA la paine, si rezultatele chiar sunt foarte bune. Avem incasari suplimentare si fiscalizare suplimentara si preturi mai mici. si cu atat mai mult vreau sa va rog, tot ceea ce tine de zona de producatori, acum, la rectificare, o sa dam niste bani si pentru ANSVSA, ca sa se continue rezultatele bune privind deschiderea unor piete internationale pentru produsele noastre si sprijin in continuare pentru produsele bio, pentru ca incepem sa avem un nume extrem de bun in Europa si in lume si tot ceea ce putem oferi in perioada urmatoare ca sprijin pentru producatorii de produse bio sa facem", a precizat premierul. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016