Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vin falsificat, descoperit de politisti la o societate din Galati

vin-falsificat-descoperit-de-politisti-la-o-societate-din-galati

O cantitate de peste 25.000 de litri de vin contrafacut a fost descoperita de politisti la o societate din Galati. Din verificarile efectuate s-a stabilit ca vinul continea alcool etilic in proportie de 9%, de alta natura decat cel provenit din fermentarea naturala a strugurilor sau a mustului de struguri, apa exogena precum si alte substante chimice pentru colorare si gust.


De asemenea, s-a constatat ca in interiorul antrepozitului fiscal autorizat pentru productia de vin, functiona si o societate comerciala care detinea pe stoc importante cantitati de glucoza si glicerina, ingrediente ce pot fi utilizate pentru contrafacerea vinului. 
 
In urma verificarilor efectuate a reiesit ca societatea respectiva ar fi produs, in cursul anului 2013, peste 1.250.000 de litri de vin de diferite sortimente care ar fi fost contrafacut, si pe care l-ar fi comercializat la agenti economici din peste 16 judete.
 
Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este estimat la peste 800.000 de lei.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
Intreaga cantitate de vin a fost indisponibilizata, urmand ca specialistii din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale sa procedeze la denaturarea acesteia.
 
Verificarile au fost efectuate de ofiteri din cadrul Directiei de Investigare a Fraudelor si ofiteri din cadrul I.P.J. Galati, impreuna cu specialisti din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, in perioada 1-3 august. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016