Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Zeci de dosare de fraude cu fonduri europene instrumentate anul trecut de DNA

zeci-de-dosare-de-fraude-cu-fonduri-europene-instrumentate-anul-trecut-de-dna

Multe dintre fapte au vizat obtinerea frauduroasa de subventii prin APIA.


Anul trecut, zeci de persoane din intreaga tara au fost trimise in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie sub acuzatia savarsirii unor infractiuni legate de fraudarea de fonduri europene.
 
Din rechizitoriile procurorilor reiese ca invinuitii au abuzat de functiile lor administrative si s-au folosit de documente falsificate ori au falsificat semnaturi pentru a incerca sa dovedeasca faptul ca detin suprafete mai mari de teren agricol pentru care sa obtina bani europeni, prin APIA. Beneficiari erau ei direct sau rude ori persoane apropiate lor.
 Cele mai recente cazuri au fost inregistrate in judetele Timis, Tulcea, Brasov, Arges, Teleorman si Bacau.

La finalul anului trecut si Rami Ghaziri, asociat unic si administrator al SC Agroli Group SRL Crevedia, a fost trimis in judecata de procurorii DNA Ploiesti pentru fraudare de fonduri europene.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Potrivit unui comunicat al DNA, acesta a fost acuzat de participatie improprie la savarsirea infractiunii de folosire sau prezentare de documente ori declaratii false, care are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene si fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata.
In aceeasi cauza, a fost deferita justitiei si SC Agroli Group SRL pentru folosire sau prezentare de documente ori declaraĊ£ii false, care are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene.

In acelasi timp, procurorii DNA au sesizat instanta de judecata in vederea dispunerii interdictiei initierii procedurii de dizolvare sau lichidare a inculpatei SC Agroli Group SRL, pe o perioada de 60 de zile, in scopul bunei desfasurari a procesului penal, in contextul declansarii la 6 martie 2014 a procedurii generale de insolventa.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016