Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Zeci de producatori traditionali participa la targul de sezon „Craciunul in Bucate”

zeci-de-producatori-traditionali-participa-la-targul-de-sezon-craciunul-in-bucate

Targul s-a deschis azi in Capitala si va fi deschis timp de 12 zile, in Parcul Unirii.


 
Timp de 12 zile, vizitatorii se pot aproviziona de la targ cu produse traditionale, pentru mesele de Craciun si Revelion, provenite de la fermele din apropierea Bucurestiului, din Brasov si Prahova, dar si cu mancaruri si preparate din bucatariile altor tari, Grecia, Italia, Turcia, Iran. 
 
In Parcul Unirii vor fi amenajate si minirestaurante unde se vor pregati pe loc, pe gratare si in ceaune, diferite mancaruri traditionale romanesti — pomana porcului, diverse tochituri, fasole cu ciolan, peste pe gratar pentru zile cu dezlegare la peste etc., dar si din bucatarii internationale — iraniana, italiana, turceasca, greceasca. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h
Serile evenimentului vor fi asezonate cu spectacole de colinde populare, instrumentale si vocale, dansuri si muzica populara din zonele Munteniei, Bucovinei si Maramuresului, dar si cu momente culturale (colinde, recitaluri de muzica si dansuri traditionale) din Grecia. 
 
Intrarea la „Craciunul in Bucate„ este libera. Pe parcursul celor 12 zile, evenimentul este accesibil publicului larg, zilnic, intre orele 12,00 si 22,00. 
 
La targ vor fi prezenti producatori si distribuitori de mezeluri traditionale, branzeturi diverse si alte produse lactate, muraturi, gemuri, zacusca, miere si sucuri naturale. 
 
Amatorii de bucate traditionale romanesti vor gasi la evenimentul din centrul Capitalei o adevarata piata volanta cu specific de Craciun, de unde isi pot lua carnati, muschi afumat, slanina, pastrame si casuri, telemea si cascaval, toate provenite de la ferme din judetul Brasov. Si fermierii prahoveni sunt prezenti la „Craciunul in Bucate”, cu diverse conserve de muraturi si zacusca, cu dulceturi si gemuri de casa. 
 
Surprizele gastronomice ale „Craciunului in Bucate” vin de la iranianul Moghazehi Mehrzad, fost concurent Masterchef, care le propune vizitatorilor un adevarat spectacol gastronomic international, in fiecare dintre dupa-amiezele evenimentului. 
 
Impreuna cu alti concurenti ai TV show-ului culinar, grecul BAZ (Petrou Vasilious) si Maria Secrieriu, Mehrzad va organiza intr-o bucatarie amenajata profesional o serie de concursuri in cadrul carora doritorii pot concura pentru a-si demonstra abilitatile de bucatari, dar si pentru a castiga o serie de premii, constand in diferite produse culinare, instrumente si accesorii de gatit. 
 
Aceste concursuri vor presupune probe simple, cum ar fi prepararea unor salate traditionale de Craciun sau de Revelion, apartinand bucatariilor altor tari. 
 


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016