Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce sunt fungicidele si cum trebuie utilizate in culturile agricole

ce-sunt-fungicidele-si-cum-trebuie-utilizate-in-culturile-agricole

Pe lista produselor esentiale unui agricultor se numara si cele bazate pe compusi chimici si organisme biochimice, intrebuintate pentru a omora sporii de ciuperci si fungi si a intretine o cultura de valoare.


Specialistii recomanda utilizarea de fungicide pentru a impiedica dezvoltarea ciupercilor si transmiterea acestora in structurile naturale ale plantelor. In incercarea de a feri culturile agricole de daunatori, acestia recomnda pesticide precum fungicide, pesticide si insecticide.
 
In agricultura, preventia bolilor care pot ameninta plantele ajuta agricultorii sa evite un impas economic grav. De cele mai multe ori, acestea sunt infestate de agentii nocivi care in timp pot afecta intreaga cultura, provocand pierderi semnificative.
 
Conservarea succesului in productia agricola depinde foarte mult de identificarea daunatorilor si oprirea raspandirii acestora. Orice gradinar sau agricultor poate apela cu incredere la utilizarea de fungicide.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Acestea pot ajuta in procesul de controlare al fungilor, prevenind dezvoltarea sau raspandirea lor, pot creste randamentul culturilor, si implicit vanzarile provenite din acestea.
 
Calitatea si durabilitatea produsului agricol final poate fi de asemenea influentat de utilizarea fungicidelor. Totodata, sanatatea consumatorului poate fi grav afectata in urma alimentatiei pe baza de plante infestate cu ciuperci, motiv pentru care tratarea acestor probleme este esentiala.
 
 In combaterea optima a problemelor fungice aparute in culturile agricole, fungicidele trebuie de cele mai multe ori utilizate anterior aparitiei primelor semne specifice ale bolilor.
 
Exista doua categorii de substante in combaterea fungilor: cele pe baza de sulf, si cele care au in substanta activa compusi din cupru. Un exemplu de fungicid bazat pe sulf, extrem de eficient si accesibil tuturor agricultorilor este Manfil, o substanta sub forma de pulbere, de 20g, care poate fi intrebuintata in conservarea culturilor de cartofi, vita de vie sau rosii. Aplicarea se face inaintea etapei de inflorire a plantei.
 
Un alt produs asemanator din este Cosavet 80DF la 30 de grame, un produs ideal in tratarea si prevenirea daunatorilor. Inca de la primele simtome ale bolii, produsul are eficienta garantata si asigura un rezultat excelent in exterminarea fainarilor.
 
Din cea de a doua categorie, cea a produselor pe baza de cupru, se numara Zeama Bordoleza, un produs care prezinta compatibilitate cu diferite alte solutii de combatere a insectelor si sporilor. Astfel, efectul asupra culturii este mai puternic si garanteaza tratarea optima a problemelor intampinate.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016