Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Essentica - cel mai apreciat distribuitor de Etanol din regiunea balcanica

essentica-cel-mai-apreciat-distribuitor-de-etanol-din-regiunea-balcanica

Unul dintre cei mai importanti si influenti producatori de etanol, bioetanol si de DDGS din Europa, isi continua proiectele de dezvoltare comerciala in regiunea balcanica. Compania de origine bulgara este prezenta in toate tarile din Balcani si interesul pentru produsele comercializate de catre acestia este in continua crestere. In ciuda competiei puternice din acest sector, calitatea produselor Essentica este recunoscuta si apreciata de catre toti clientii acestora.


Compania se bucura de o traditie de peste 130 de ani si este distribuitorul preferat de catre principalii pioni de pe piata din Europa. Echipa Essentica depune eforturi considerabile pentru dezvoltarea de durata a fabricii si se mandresc cu o serie imbunatatiri la nivel tehnic. Concret, unele dintre cele mai importante proiecte constau in realizarea unei instalatii pentru deshidratarea alcoolului, imbunatatirea proprietatilor DDGS-ului (Dried Distillers with Solubles – furaj din cereale rezultat in urma procesului de distilare), imbunatatirea proceselor din camerele de fermentatie. De asemenea, se acorda un interes sporit si unitatii care genereaza abur si unitatii de macinare a furajelor mai sus mentionate. In prezent fabrica este in plin proces de obtinere a certificatelor ICC care reprezinta cheia ce permite vanzarea bioetanolului.
 
Cu o productie medie de 120.000 de litri de etil si 100 de tone de DDGS pe zi, Essentica este unul dintre cei mai mari producatori de etanol din Europa. Etanolul de inalta calitate produs are un continut de alcool de minimum 96%, excelente proprietati organoleptice si indeplineste cerintele si valorile standardelor europene. Alcoolul etilic produs de Essentica este utilizat ca ingredient in numeroase produse alimentare, bauturi, produse cosmetice, farmaceutice si chimice, iar DDGS este bine cunoscut pentru excelentele sale calitati nutritionale in fermele de animale.
 
Telul principal al Essentica este reprezentat de gasirea unor solutii tehnologice inovative care sa contribuie la dezvoltarea durabila a industriilor cu care lucram. Procesul nostru de productie este dezvoltat in mod constant de departamentul nostru R&D (Research and Development) si este administrat si controlat de tehnologi inalt calificati, experti in procesele de fermentatie si distilare. Toti acesti factori, impreuna cu utilizarea tehnologiilor moderne de ultima ora, garanteaza calitatile excelente ale etanolului nostru, lucru ce il face un ingredient competitiv in productia de bauturi si a altor produse de calitate superioara, indeplinind in acelasi timp cele mai stricte criterii in ceea ce priveste siguranta produsului.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cerintele mereu in schimbare ale pietei actuale, ne provoaca sa ne dezvoltam potentialul profesional, in calitate de experti in procesul de productie. Combinam in mod constant inovatiile la nivel tehnologic si cream o echipa cu partenerii si cu clientii nostri. Acest lucru ne permite sa venim in intampinarea acestora cu cele mai bune si mai moderne solutii pentru nevoile lor si cu modalitati diferite de utilizare ale produselor.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016