Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 lucruri de care vei avea nevoie in orice moment in gospodaria ta

6-lucruri-de-care-vei-avea-nevoie-in-orice-moment-in-gospodaria-ta

O gospodarie reprezinta munca fara oprire. O singura luna daca este lasata de izbeliste, gradina se va transforma intr-un adevarat dezastru. De aceea este important ca un oricine sa aiba mereu langa el o mana de ajutor. Iar un gospodar priceput se vede dupa doua lucruri: amenajarea gradinii si trusa de scule din magazie. Pentru ca prima sa fie impecabila in fiecare moment al anului, trusa de unelte trebuie sa fie mereu completa si improspatata cu cele mai eficiente scule de pe piata.


6 lucruri de care vei avea nevoie in orice moment in gospodaria ta:


1. Ajuta-te singur cand faci reparatii si imbunatatiri in gospodarie

Fie ca repari acoperisul rapid, din pricina unor inundatii, pana vine un specialist cu o solutie pe termen lung, fie ca iti compartimentezi gradina, iti largesti spatiile de depozitare sau repari usile de metal din curte, orice imbunatatire importanta din gradina ta ar putea fi realizata mult mai usor daca trusa ta de scule din magazie ar fi dotata cu un aparat de sudura. Exista solutii de acest fel atat pentru cei care vor pur si simplu sa faca reparatii prin gospodarie, dar si pentru profesionistii care isi castiga in acest fel existenta de zi cu zi.


2. Ingrijeste-ti curtea

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Toamna trebuie sa fie una dintre cele mai eficiente perioade din an pentru un gospodar. O suflanta de frunze si un tocator de crengi te vor ajuta mult mai mult decat o simpla grebla, ca sa poti strange frunzele uscate din gradina. Mai mult, o astfel de scula te va ajuta sa faci un compost special pentru a proteja plantele din gradina pe timpul iernii.
 

3. Toaletarea eficienta a copacilor

E un lucru esential in viata oricarui gospodar. In primul rand, pentru sanatatea pomilor din gradina ta, apoi pentru aspectul placut al gradinii, dar sa nu uitam nici de siguranta ta si a familiei tale. Tocmai din acest motiv este important sa tii cont de cateva detalii importante atunci cand iti cumperi o drujba. Iti va usura mult munca si te va ajuta sa termini totul in timp util, ca sa te poti bucura si de cateva ore libere pe timpul zilei.
 

4. Nu uita de bormasina

Cel mai mare dusman pentru persoanele care locuiesc la bloc, bormasina este un lucru care nu trebuie sa lipseasca din magazia ta. Orice fel de modificare ai vrea sa o aduci in casa, va avea nevoie de un surub strans sau de o gaura data undeva.
 

5. Pentru zilele productive

Rindeaua electrica poate fi utila unui gospodar in zilele in care se simte productiv si chiar creativ. Te va ajuta sa lucrezi lemnul din casa mult mai repede si la o calitate excelenta. Netezirea, corectarea marginilor si chiar finisarea obiectelor de lemn din casa vor fi facute intr-un timp extrem de scurt.
 

6. Usuca lemnul umed

Suflanta cu aer cald este de ajutor pentru cei care au diverse hobby-uri prin gospodarie, dar poate fi utila in mai multe momente. Poti indoi tevile din PVC sau obiecte cu punct de topire scazut, poti usca lemnul umed si dezgheta piesele metalice, poti desuruba acele enervante suruburi ruginite, poti scapa de straturi vechi de vopsea, ajuta la dezghetarea tevilor si la uscarea vopselurilor si a lacurilor dupa aplicare. O astfel de scula in magazia ta te poate scapa de mult timp pierdut inutil intr-o renovare generala in gospodarie.


Care sunt principalele scule de care tu ai nevoie in gospodaria ta?


Sursa foto: Shutterstock / Copyright: ajlatan


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016