Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Condimente eficiente in lupta impotriva cancerului

condimente-eficiente-in-lupta-impotriva-cancerului

Nu mai este de mult un secret faptul ca, de multe ori, leacurile pentru o serie de afectiuni se gasesc in farfurie, numaroase alimente sau ingrediente folosite in prepararea mancarurilor avand nebanuite efecte benefice.


Pe langa gustul deosebit pe care il dau mancarurilor, ardeiul iute, usturoiul, ghimbirul si alte cateva ingrediente au si un nebanuit rol terapeutic in cazul unor afectiuni.

Datorita proprietatilor lor antioxidante, ardeiul iute, usturoiul, ghimbirul si alte mirodenii s-au dovedit a fi eficiente in prevenirea si tratarea cancerului, actionand ca niste adevarate medicamente naturale.

 Spre exemplu, ghimbirul este un aliment care poate trata multe probleme de sanatate, incepand de la raceli pana la cancer, si poate fi folosit atat proaspat cat si uscat. Studiile au aratat ca ghimbirul are proprietati antiinflamatorii si tine la distanta cancerul pulmonar si cel gastrointestinal. Acesta este adesea folosit in combinatie cu mierea pentru ca reduce efectele secundare ale chimioterapiei si stimuleaza imunitatea.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Totodata rozmarinul este un antioxidant puternic care protejeaza creierul de radicalii liberi, reducand astfel riscul de accident vascular cerebral si aparitia multor boli, inclusiv Alzheimer. De regula, rozmarinul este folosit la marinarea carnuriir, si asta pentru ca acest condiment contine acizi si substante care lupta impotriva bacteriilor, facand-o in acelasi timp sanatoasa si mai delicioasa.
 
Un alt condiment cu efecte terapeutice este chilli sau ardeiul iute. Acesta este eficient in tratamentul inflamatiilor, normalizeaza digestia si previne aparitia polipilor in intestin. Studiile au aratat ca persoanele care consuma regulat chili au un risc mai mic de a dezvolta cancer de prostata. Ardeiul iute este bogat in vitaminele A si C, imbunatateste imunitatea si impiedica dezvoltarea cancerului.
 
Turmericul, un ingredient folosit mai ales in bucataria indiana, lupta impotriva cancerului, intrucat contine substante care inhiba cresterea tumorii. Cercetatorii au aratat ca acest condiment protejeaza impotriva cancerului de colon si melanom.
Si in cazul usturoiului, studiile au confirmat ca persoanele care consuma acest ingredient au un risc mai mic de a dezvolta cancer. Usturoiul este, de asemenea, eficient in prevenirea cancerului de san si celui pulmonar.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016