Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

STIHL a lansat si in Romania cea mai mica motocoasa destinata uzului casnic

stihl-a-lansat-si-in-romania-cea-mai-mica-motocoasa-destinata-uzului-casnic

Dezvoltarea masiva a sectorului rezidential din ultimii ani, a impins producatorii de utilaje sa lanseze produse adaptate noilor nevoi ale populatiei, mutate la casa. Este si cazul STIHL care a pus recent pe piata de la noi un utilaj special pentru proprietarii de case, care au curti mici de ingrijit.


FSA 45 este noua motocoasa cu acumulator de la STIHL destinata ingrijirii unor suprafete de iarba intre 50 si 250 de metri patrati, utilajul fiind dealtfel si cea mai mica motocoasa destinata uzului casnic. Cu o greutate de doar 2,3 kg, FSA 45 pare mai degraba o unealta dedicata pasionatelor de gradinarit. Nivelul de vibratii si zgomotul sunt la minim gratie motorului silentios cu acumulator, sunetul produs fiind mai exact un fel de zumzait, care poate fi chiar placut si relaxant, mai ales ca acumulatorul poate lucra in sistem intensiv autonom pana la 20 de minute, timp suficient pentru cosi iarba, chiar si de pe margini.

O alta caracteristica revolutionara pentru o astfel de unealta este acumulatorul integrat, cu indicator al nivelului de incarcare, adica exact ca un telefon mobil. Tehnologiile motoarelor electrice si acumulatoarelor, dezvoltate in ultimii ani le-au permis proiectantilor de astfel de utilaje sa le simplifice foarte mult pe partea de utilizare, pentru ca beneficiarul final sa nu-si mai bata capul cu tot felul de setari si optimizari. Motocoasa FSA 45 functioneaza impecabil la capitolul putere de la momentul apasarii pe buton, pana cand utilizatorul termina de cosit suprafata de iarba din curte.

Si pentru ca inginerii care au proiectat-o au dorit sa realizeze motocoasa perfecta destinata utilizarii de tip “hobby”, i-au adaptat un cutit taietor PolyCut din plastic pentru iarba mai tare sau chiar buruieni. In mod uzual o motocoasa de acest nivel taie iarba doar cu un cap cositor cu fir, insa la FSA 45 firul poate fi alternat cu acest cutit PolyCut, fara a schimba capul taietor.

Tija motocoasei FSA 45 este extensibila, la fel ca la un aspirator, pentru a putea fi adaptata la inaltimea utilizatorului. Insa, cel mai important este ca a fost conceputa si cu posibilitatea rotirii la 90 de grade, ceea ce permite o cosire pe verticala atunci cand sunt intalnite unghiuri complicate. Pentru a nu lovi sistemul taietor de borduri, pereti sau alte obsacole, FSA 45 a fost dotata cu un etrier distantier.  

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h



In aceasta gama “hobby” cu acumulator, producatorul german a mai integrat doua utilaje pentru gradini de mici dimensiuni. Este vorba despre foarfecele HSA 25 pentru toaletarea arbustilor si foarfecele HSA 45 destinat ingrijirii gardurilor vii sau taierii crengilor din zona casei, acesta din urma fiind chiar in produs nou, introdus din acest an pe piata romaneasca.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016