Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Studentii agronomi din Iasi strang bani pentru copiii aflati in dificultate

studentii-agronomi-din-iasi-strang-bani-pentru-copiii-aflati-in-dificultate

Astazi, de la ora 17.00, in Aula Magna a USAMV Iasi, studentii agronomi vor dedica traditionala "Serbare de Craciun" copiilor orfani din Centrul de zi din satul Crucea, judetul iasi. Spectacolul organizat exclusiv de studenti pentru profesorii din USAMV se va finaliza cu o colecta de bani, pentru copiii aflati in dificultate.


"Fiecare dintre cei prezenti la Serbarea de Craciun organizata de noi va putea dona o suma de bani pe care noi ne dorim sa o folosim pentru a cumpara alimente copiilor, acum in prag de Sarbatori. Daca totul va decurge conform planurilor noastre, joi, 22 decembrie ne vom deplasa la copii din Centrul de zi din satul Crucea. In asteptarea Craciunului sa oferim din prea plinul nostru unor copii defavorizati. Impreuna putem face ca urarea Craciun Fericit! aiba alt inteles pentru ei. Sa aratam ca ne pasa", a declarat Andrei Mihai Gafencu, presedintele Ligii USAMV Iasi.

In asteptarea Craciunului sa oferim din prea plinul nostru unor copii defavorizati. Impreuna putem face ca urarea Craciun Fericit! aiba alt inteles pentru ei. Sa aratam ca ne pasa!

Pana pe 21 decembrie pot fi facute donatii in bani, jucarii, rechizite si alimente la sediul Ligii Studentilor, camin C2-demisol si la Sala de Sport a USAMV Iasi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h



Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016