Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tinerii cercetatori in agricultura, sprijiniti cu bani europeni

tinerii-cercetatori-in-agricultura-sprijiniti-cu-bani-europeni

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului din Timisoara, in parteneriat cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca si Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara "Ioan Ionescu de la Brad" Iasi, anunta finalizarea implementarii proiectului POSDRU 89/1.5/S/62371 "scoala Postdoctorala in Domeniul Agriculturii si a Medicinei Veterinare", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 1. "Educatia si formarea profesionala in sprijinul cresterii economice si dezvoltarii societatii bazate pe cunoastere", Domeniu major de interventie 1.5. Programe doctorale si postdoctorale in sprijinul cercetarii.


Proiectul a fost demarat la data de 01.05.2010, perioada de implementare fiind de 36 de luni.

Scopul acestui proiect a fost acela de asigurare a suportului institutional, financiar si logistic necesar pentru formarea a 120 de cercetatori de excelenta in domeniul stiintelor agricole si medical veterinare, prin dobandirea de cunostinte, competente si abilitati care sa fie in concordanta cu cerintele dezvoltarii societatii bazate pe cunoastere.

In cadrul proiectului Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca a sprijinit definitivarea stagiilor postdoctorale pentru 20 de tineri cercetatori.

Proiectul a sprijinit integrarea postdoctoranzilor in aria europeana a cercetarii, ca o consecinta a participarii lor la evenimente stiintifice de profil (conferinte, seminarii, workshop-uri), la vizite de studiu (Germania, octombrie 2011, Olanda, mai 2012) precum si la stagii de cercetare externa cu o durata de 1-3 luni.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Activitatea de cercetare a postdoctoranzilor implicati in proiect a fost materializata prin publicarea unui numar de 20 de articole in reviste cotate ISI cu factor de impact, 55 de articole in reviste indexate in diferite baze de date internationale si respectiv prin elaborarea a 33 de propuneri de proiecte (in calitate de directori sau membrii ai echipelor de cercetare), in cadrul diferitelor programe de finantare, dintre care 14 au fost evaluate pozitiv si se afla in implementare, astfel incat toate obiectivele au fost indeplinite cu succes.

Valoarea totala a proiectului a fost de 20.767.995 lei, din care asistenta financiara nerambursabila acordata de FSE a fost de 17.299.737,75.

In urma depunerii ultimei cereri de rambursare, in aprilie 2013, s-a constatat ca proiectul a fost realizat utilizand aproximativ 85% din bugetul prevazut initial.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016