Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

USAMV Bucuresti a participat la targul BIOFACH 2013

usamv-bucuresti-a-participat-la-targul-biofach-2013

In perioada 13-16 februarie 2013, in Germania, la Nürnberg, a avut loc targul international de produse ecologice "BioFach", o oportunitate deosebita pentru producatorii si procesatorii din intreaga lume de a prezenta oferta de produse de acest tip, care in ultimii ani sunt din ce in ce mai cautate pe piata.


Peste 2.400 de expozanti din intreaga lume au oferit celor interesati posibilitatea de a intra in contact cu o lume in care termenul "bio" reprezinta baza unui stil de viata sanatos, in armonie cu mediul inconjurator.

Romania s-a bucurat de privilegiul de a fi desemnata "Tara Anului" si a avut posibilitatea de a prezenta intr-un stand generos, cu o suprafata de peste 600 de metri patrati, un numar de 55 de expozanti, membri ai Asociatiei Bio Romania.

La acest important eveniment, a participat si USAMV din Bucuresti care a prezentat oferta educationala, precum si materiale de promovare a produselor viti-vinicole care se obtin la renumita statiune de cercetare-dezvoltare ce apartine universitatii noastre, statiunea Pietroasa.

Au fost prezenti Rectorul universitatii, Prof.dr. Sorin Mihai Cimpeanu, Prorectorul cu probleme studentesti, Relatii Interne si Internationale, Prof.dr. Florin Stanica, Decanul Facultatii de Medicina Veterinara, Prof.dr. Gabriel Predoi si Dr. Ecaterina Stefan, Sef Serviciu Relatii si Imagine.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Delegatia a fost insotita de un numar de 21 de studenti cu rezultate deosebite, selectati de la toate facultatile, care au avut o activitate fructuoasa si pe durata targului. Acestia au fost prezenti la deschiderea oficiala la care a participat dl. Achim Irimescu, secretar de stat al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, au participat la evenimentele derulate pe durata targului si au realizat chestionare de impact la standurile expozantilor din celelalte tari ale lumii.

Universitatea noastra, al carei motto a fost acela de promovare al "excelentei in bio-educatie", s-a bucurat de vizita la stand a Primului Ministru, dl. Victor Ponta, a Ministrului Agriculturii, dl. Daniel Constantin, absolvent al USAMV din Bucuresti, a dnei Daciana Sirbu, europarlamentar, precum si a unor reprezentanti ai MADR si ai presei romane.

Totodata, la acest important targ, prezenta dlui Dacian Ciolos, Comisar European pe probleme de agricultura si dezvoltare rurala a fost apreciata de catre toti cei prezenti la standul Romaniei, avand posibilitatea sa discute direct problemele cu care se confrunta agricultura biologica la nivel national si european.
Standul USAMV din Bucuresti a fost vizitat si de catre o serie de persoane interesate in stabilirea de acorduri de parteneriat si programe comune de studiu, dezvoltarea de proiecte de interes comun in domeniul bio, precum si de catre persoane private interesate de vinurile care se obtin la SCDVV Pietroasa.
Delegatia oficiala a USAMV din Bucuresti, reprezentata prin insusi rectorul acesteia, a stabilit o serie de contacte cu societati implicate in procesul de obtinere a produselor bio, atat din tara, cat si din strainatate, in vederea extinderii ofertei educationale spre agricultura biologica, in conformitate cu cerintele actuale.

Bio-Fach 2013 a reprezentat un real succes pentru Romania, ca "Tara Anului", si, implicit, participarea USAMV din Bucuresti la acest targ a fost un succes si un important exercitiu de promovare si imagine.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016