Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A fost aprobata ordonanta care permite efectuarea platilor pe suprafata

a-fost-aprobata-ordonanta-care-permite-efectuarea-platilor-pe-suprafata

Prin acest act legislativ de urgenta se reglementeaza fluxurile financiare pentru gestionarea fondurilor europene alocate Romaniei din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala, Fondul European de Garantare Agricola si Fondul European pentru Pescuit si Afaceri Maritime, precum si a contributiei nationale aferente.


In cadrul sedintei de Guvern de la finele saptamanii trecute a fost aprobata Ordonanta de urgenta privind gestionarea financiara a fondurilor europene nerambursabile aferente politicii agricole comune, a politicii comune de pescuit si a politicii maritime integrate la nivelul Uniunii Europene şi a fondurilor alocate de la bugetul de stat pentru perioada de programare 2014 -2020 si pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul garantarii.
 
Prin aceasta ordonanta de urgenta se reglementeaza fluxurile financiare pentru gestionarea fondurilor europene alocate Romaniei din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala, Fondul European de Garantare Agricola si Fondul European pentru Pescuit si Afaceri Maritime, precum  i a contributiei nationale aferente.
 
Astfel, se creeaza la nivel national cadrul legal pentru implementarea programelor destinate agriculturii, dezvoltarii rurale si politicii de pescuit si afaceri maritime, respectiv Programul National de Dezvoltare Rurala si Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime si se stabilesc mecanismele financiare necesare derularii fondurilor menţionate.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

In baza prevederilor acestei ordonante, sumele alocate de Uniunea Europeana pentru agricultura, dezvoltare rurala, pescuit si afaceri maritime pot fi accesate si derulate pentru finantarea obiectivelor de investitii aferente celor doua programe gestionate de MADR in perioada 2014-2020, respectiv PNDR si POPAM, pentru realizarea obiectivelor de politica agricola comuna si a celor din domeniul pescuitului. Potentialilor beneficiari le este asigurat accesul la sprijinul financiar cu respectarea principiilor si conditiilor prevazute in regulamentele europene specifice programelor.
 
In acest sens, in ceea ce priveste PNDR, se asigura cadrul normativ ce permite Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale sa semneze contractele de finantare si sa efectueze platile aferente cererilor de sprijin eligibile pentru PNDR 2014-2020.
 
Pentru campania 2015 a platilor directe pe suprafata este asigurata in acest sens posibilitatea efectuarii tuturor platilor (avans si plata finala).

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.77 din 11 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016