Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Amenzi ANSVSA in unitatile agroalimentare, in perioada 11-24 anuarie

Inspectorii de cadrul Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) au aplicat 47 de amenzi, in valoare totala de 85.200 de lei si au acordat 45 de avertismente in urma mai multor controale in unitati din industria agroalimentara, realizate in perioada 11 - 24 ianuarie, fiind vizate 3.880 de unitati din industria agroalimentara.


Au fost verificate unitati care isi desfasoara activitatea in domenii de activitate precum: fabricarea produselor de morarit, a painii si produselor de patiserie, a bauturilor racoritoare si alcoolice, precum si unitati de depozitare produse alimentare, seminte, legume si fructe.

"Cu ocazia controalelor in unitatile din industria agroalimentara, s-au prelevat probe conform procedurilor si Programului de supraveghere si control pe anul 2012, urmarindu-se prezenta si incadrarea in valorile maxime admise a pesticidelor, contaminantilor, aditivilor si substantelor interzise, precum si teste de sanitatie necesare analizei gradului de igiena, probe transmise spre analiza laboratoarelor arondate", au precizat reprezentantii ANSVSA.

Potrivit datelor centralizate de Autoritate, la nivelul municipiului Bucuresti au fost aplicate amenzi in cuantum total de 6.000 de lei, pentru "neinformarea de indata a autoritatilor competente despre procedura de retragere sau rechemare a produsului alimentar".

La nivelul judetului Maramures suma totala a amenzilor a fost de 7.000 de lei, aplicate pentru "neanuntarea inceperii activitatii, intretinerea necorespunzatoare spatiilor de productie".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Cuantumul cel mai mare al amenzilor a fost inregistrat in judetul Ilfov, respectiv 32.000 de lei, pentru "nerespectarea conditiilor impuse in cazul marfurilor supuse controlului sanitar veterinar, care se efectueaza sub restrictii sanitare veterinare".
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016