Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Buzau: Zeci de dosare penale pentru evaziune, intocmite operatorilor din domeniul panificatiei si operatiunilor cu cereale

buzau-zeci-de-dosare-penale-pentru-evaziune-intocmite-operatorilor-din-domeniul-panificatiei-si-operatiunilor-cu-cereale

In luna august, in cadrul actiunilor desfasurate la nivel national de Politia Romana, pentru verificarea operatiunilor cu produse cerealiere si de panificatie, la nivelul judetului Buzau au fost efectuate peste 500 de controale.


Politistii buzoieni au aplicat luna trecuta 228 de sanctiuni contravenţionale si au inregistrat 3 dosare penale pentru infractiuni la Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale.
 
In sapte luni de la declansarea actiunii nationale de verificare a operatiunilor cu produse cerealiere si de panificatie, la nivelul judetului Buzau au fost inregistrate 40 de dosare penale, au fost aplicate peste 1.300 de sanctiuni contraventionale si au fost confiscate bunuri in valoare de aproape 54.000 de lei.
 
Inspectoratul de Politie Judetean Buzau a continuat si in luna august activitatile de verificare a legalitatii operaţiunilor cu produse cerealiere şi de panificaţie.
 
Poliţiştii au efectuat 519 controale, dintre care 331 la mijloace de transport, 69 la persoane fizice, 68 la comercianti, 25 la distribuitori, 17 la unitati de patiserie, 6 la depozite cerealiere si 3 la unitati de panificatie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Astfel, ca urmare a neregulilor constatate au fost inregistrate 3 dosare penale ce au ca obiect infractiuni prevazute de Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale si au fost aplicate 228 de sanctiuni contraventionale, dintre care 45 la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite si 183 la alte acte normative, valoarea totala a sanctiunilor contraventionale aplicate fiind de 101.440 de lei.
 
In perioada februarie – august 2014, la nivelul judetului Buzau au fost efectuate 5.626 de controale, dintre care 1.493 la societati comerciale si 1.172 la persoane fizice, fiind verificate si 2.961 de mijloace de transport.
In urma activitatilor desfasurate, au fost inregistrate 40 de dosare penale privind savarsirea unor infractiuni economice.
 
Dintre acestea, 34 vizeaza incalcari ale Legii nr. 241/2005 pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale, 4 se refera la infractiuni prevazute de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, iar doua dosare penale au fost inregistrate pentru nerespectarea altor acte normative in vigoare.
 
De asemenea, pentru neregulile constatate, politistii din cadrul inspectoratului de Politie Judetean Buzau au aplicat 1.325 de sanctiuni contraventionale, dintre care 468 la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite şi 857 la alte acte normative, valoarea totala a sanctiunilor aplicate fiind de 48.6869 de lei.
Valoarea totala a bunurilor ridicate in vederea confiscarii este de 53.960 de lei.
 
La activitaţi au participat şi reprezentanţi ai Directiei Agricole Buzau. Activitatile desfasurate pe raza judetului Buzau s-au incadrat in masurile dispuse in luna februarie de Inspectoratul General al Politiei Romane, pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor ce se comit in domeniul producerii, prelucrarii, depozitarii si comercializarii produselor cerealiere si de panificatie.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016