Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Deputatii au chiulit masiv la sedinta in care trebuia adoptat proiectul legii privind investitiile in irigatii

deputatii-au-chiulit-masiv-la-sedinta-in-care-trebuia-adoptat-proiectul-legii-privind-investitiile-in-irigatii

Legea a fost supusa votului plenului Camerei Deputaţilor, insa nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru o lege organica, respectiv jumatate din numarul total al deputaţilor.


Plenul Camerei Deputatilor nu a reusit sa adopte la jumatatea acestei saptamani  legea care prevede investitii de un miliard de euro in sistemul de irigatii, din cauza lipsei numarului suficient de voturi pentru o lege organica, in contextul absentelor din randul coalitiei si a abtinerilor PNL.
 
Proiectul reglementa prevederi din cadrul Legii imbunatatirilor funciare, insa in Parlament deputatii au adus, la solicitarea Guvernului, mai multe amendamente privind sistemul national de irigatii, printre care si investitii de circa un miliard de euro in urmatorii 5 ani in acest domeniu.
 
Legea a fost supusa votului plenului Camerei Deputatilor, insa nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru o lege organica, respectiv jumatate din numarul total al deputatilor. Din acest motiv, legea nu a putut fi adoptata si a ramas sa fie rediscutata ulterior, cel mai probabil sesiunea urmatoare.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

PNL s-a abtinut la vot, acuzand neclaritati in text cu privire la modalitatea in care sunt alocati banii, iar foarte multi parlamentari ai coalitiei au lipsit la sesiunea de vot.
 
Legea a trecuse deja de Senat, Camera Deputaţilor fiind for decizional. Premierul Victor Ponta a declarat dupa vot ca Guvernul va lua in calcul emiterea unei alte ordonante de urgenta care sa contina prevederile din amendamentele aduse in Parlament.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016