Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Legea Irigatiilor, publicata in Monitorul Oficial la jumatatea acestei luni

legea-irigatiilor-publicata-in-monitorul-oficial-la-jumatatea-acestei-luni

Luat de valul evenimentelor prilejuite de schimbarea guvernului, fostul sef al MADR a omis sa anunte acest lucru la momentul respectiv.


La o saptamana dupa ce i-a predat mandatul de ministru al Agriculturii lui Achim Irimescu, fostul sef al MADR, Daniel Constantin, si-a reaminti ca ca a scapat din vedere un amanunt important, fiind prins la acea vreme cu activitatile de predare a documentelor catre succesorul sau.
 
Astfel, Daniel Constantin a recunoscut intr-o postare pe o retea de socializare ca a trecut cu vederea faptul ca pe data de 12 noiembrie a fost publicata in Monitorul Oficial Legea Irigatiilor si a anuntat acest lucru a retroactiv, abia luni, 23 noiembrie.
 
„Prins cu predarea documentelor catre noul ministru, nu am remarcat ca Legea irigatiilor a fost promulgata si publicata in Monitorul Oficial inca din 12 noiembrie. Am lucrat mult alaturi de colegii din minister si Comisia de Agricultura pentru a avea cea mai importanta lege pentru sector. Miliardul de euro este astazi o certitudine. Este mai mult decat un acord politic. Este o lege care garanteaza fermierilor ca, indiferent de partid sau ministru, sumele vor exista din 2016 pana in 2020”, a anuntat fostul ministru al Agriculturii, in mediul on-line.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Prin aceasta lege au fost alocate si aproape 1.000 de posturi pentru Agentia Nationala pentru Imbunatatiri Funciare, care ar trebui ocupate cat mai repede pentru a putea oferi mentenanta statiilor de pompare aflate in patrimoniul statului.
 
De asemenea, legea ofera garantia faptului ca infrastructura nu mai poate fi devalizata intrucat,  in cazul in care nu se intretine de catre organizatii, ea revine la stat. Prin introducerea abonamentului, toti fermierii au acces la apa la un pret accesibil, fara sa mai suporte pierderile din sistem.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 8 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016