Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Modificari aduse legislatiei privind gestionarea fondurilor europene

modificari-aduse-legislatiei-privind-gestionarea-fondurilor-europene

Guvernul a aprobat zilele acestea o ordonanta ce completeaza Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 49/2015 privind gestionarea financiara a fondurilor europene nerambursabile aferente Politicii Agricole Comune, Politicii Comune de Pescuit şi Politicii Maritime integrate la nivelul Uniunii Europen.


In sedinta de Guvern din data de 18.04.2018 s-a aprobat o Ordonanta ce completeaza Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 49/2015 privind gestionarea financiara a fondurilor europene nerambursabile aferente Politicii Agricole Comune, Politicii Comune de Pescuit si Politicii Maritime integrate la nivelul Uniunii Europene, precum si a fondurilor alocate de la bugetul de stat pentru perioada de programare 2014-2020 şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul garantarii.
 
Prin acest act normativ se compleaza cadrul legislativ national pentru situatiile in care exista o decizie a Comisiei Europene de aprobare a Programului Naţional de Dezvoltare Rurala care nu mai poate fi modificata şsi ca urmare a verificarilor pentru stabilirea eligibilitaţii cheltuielilor, DG AGRI din cadrul Comisiei Europene are o opinie diferita fata de prevederile programului aprobat prin decizie si fata de opinia Autoritatii de Management, cu asigurarea platilor cuvenite beneficiarilor, in conditiile prevazute de PNDR.
 
Astfel, prin actul normativ se completeaza prevederile cadrului general ce reglementeaza fluxurile financiare in cadrul PNDR 2014-2020 precum si ale POPAM 2014-2020 si al platilor directe acordate in agricultura din Fondul European de Garantare Agricola.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Completarile vizeaza masuri necesare avizarii cadrului juridic in care sa fie asigurate resursele financiare necesare finantarii masurilor din cadrul PNDR in situatia existentei unor divergente intre autoritatile romane si serviciile Comisiei asupra implementarii acestui program, situatii ce nu sunt distinct reglementate.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016