Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noi norme metodologice privind gestionarea fondurilor europene nerambursabile in agricultura

noi-norme-metodologice-privind-gestionarea-fondurilor-europene-nerambursabile-in-agricultura

In sedinta Guvernului din 31 august 2016 a fost aprobata o Hotarare care stabileste normele metodologice de aplicare a prevederilor Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr.49/2015 privind gestionarea financiara a fondurilor europene nerambursabile aferente politicii agricole comune, politicii comune de pescuit si politicii maritime integrate la nivelul Uniunii Europene, precum si a fondurilor alocate de la bugetul de stat pentru perioada de programare 2014-2020 si pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul garantarii.


Actul normativ detaliaza fluxurile financiare aferente finantarii beneficiarilor FEGA, FEADR şi FEPAM din contributie europeana si buget de stat, conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca beneficiarii acestor fonduri si mecanismul financiar de accesare si derulare a fondurilor europene gestionate de MADR.
 
In acelasi timp, se reglementeaza conditiile de accesare si justificare a avansurilor acordate din cele trei fonduri si de la bugetul de Stat pentru facilitarea realizarii productiei agricole sau a investitiilor in agricultura si spatiul rural.
 
Prezentul act normativ armonizeaza prevederile Normelor metodologice aferente actelor normative din domeniul garantarii cu prevederile incluse in OUG 49/2015 si detaliaza inchiderea schemelor de garantare finantate din PNDR 2007-2013 si POP 2007-2013 si termenele aferente fiecarei etape reglementate prin OUG 49/2015.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Totodata, se stabileste cadrul legal al preluarii sumelor ramase dupa inchiderea schemelor de garantare in bugetul MADR si al sumelor ramase la dispozitia fondurilor de garantare pentru indeplinirea obligatiilor asumate prin garantiile aflate in derulare din vechile programe, precum si statutul acestora, al sumelor reprezentand dobanzi si comisioane, precum si al sumelor recuperate din creante.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.92 din 6 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016