Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noua Lege a vanatului ii nemultumeste pe fermieri

noua-lege-a-vanatului-ii-nemultumeste-pe-fermieri

Acestia spun ca vor fi obligati sa hraneasca mistretii cu propriile recolte, fara a putea face nimic pentru a-i alunga de pe terenurile agricole


Fermierii sunt total nemultumiti de noua forma a Legii vanatului despre care spun ca îi obligă să nu deranjeze habitatul animalelor sălbatice, dacă terenul pe care îl deţin a fost inclus într-un fond cinegetic. 
 
In aceste conditii, fermierii cred ca s-ar putea trezi că nu-şi vor putea recolta culturile dacă în lanuri şi-au făcut sălaşul animalele sălbatice si astfel vor fi nevoiti sa lase mistretii sa se hraneasca din recoltele lor, fara a putea face nimic.
 
Totodata, oamenii sunt revoltati ca in lege nu se precizeaza nimic despre cine si in ce fel ii va despagubi, acuzandu-l totodata pe ministrul Daniel Constantin ca nu este interesat de problemele lor si ca nu a facut nimic pentru adoptarea acestui proiect de lege.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Modificarea Legii vanatorii a fost aprobata de Camera Deputatilor pe 25 februarie 2015 cu 303 voturi pentru, 16 abtineri si 11 voturi impotriva. Majoritatea parlamentarilor spun ca legea va proteja fauna si este mai buna decat precedenta.

"Propunerea legislativa are ca obiect de reglementare modificarea si completarea Legii vanatorii si a protectiei fondului cinegetic nr.407/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, inclusiv a anexelor de lege, care se modifica partial, in vederea asigurarii unei protectii mai eficiente pentru fauna cinegetica, a desfasurarii activitatii de vanatoare in cadrul organizat al asociatiilor vanatoresti care au calitatea de gestionari de fonduri cinegetice, de asemenea, a cresterii gradului de corectitudine si responsabilitate in activitatea de promovare a noilor vanatori", spune deputatul Costel Soptica.

"Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a sustinut promovarea prezentului proiect de lege, in forma amendata de comisiile raportoare. Consideram ca forma adoptata va conduce la o protectie eficienta si reala a faunei cinegetice", a declarat si Dan Popescu, secretar de stat, Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 2.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016