Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Propuneri de modificari in Codul Silvic

propuneri-de-modificari-in-codul-silvic

Ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Lucia Varga, a sustinut ca prin introducerea in Codul Silvic a prevederii care se refera la vanzarea lemnului masurat, taiat din fondul forestier nu va mai exista posibilitatea fraudarii in exploatatiile forestiere.


„Cand vinzi estimat, estimezi cantitatea de lemn. Din pacate, de cele mai multe ori, estimezi in favoarea unora sau altora, iar cand masori vinzi masurat si vinzi controlat, fara sa mai existe posibilitatea fraudarii”, a declarat Lucia Varga in legatura cu introducerea in Codul Silvic a noii prevederi.
 
„Pe langa modificarea Codului Silvic, am discutat si despre reorganizarea Inspectoratelor Silvice, pentru ca acestea trebuie sa devina institutii credibile. Acum nu sunt suficient de eficiente. De asemenea, vom modifica legea privind contraventiile silvice, pentru a intari autoritatea acestora, pentru a mari sanctiunile. Vom modifica si legea privind statutul personalului silvic”, a mai anuntat Ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura.
 
Aceste modificari ale Codului Silvic vor fi prezentate Guvernului, in urmatoarea perioada.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h
„Venim in fata Guvernului, in saptamanile urmatoare, cu modificarile la Codul Silvic. Am vrut sa agream, la nivel de principiu, cu grupurile parlamentare, noul Cod Silvic, astfel incat, odata aprobat de Guvern, sa venim in Parlament cu principiile agreate, pentru ca acest Cod Silvic sa nu sufere mari modificari. Vom prezenta punctul nostru de vedere in aceasta dezbatere parlamentara, dar nu vrem sa avem modificari majore, pentru ca au fost cazuri in care in dezbaterea din Parlament au avut loc modificari majore. A existat intelegere din partea domnilor senatori. Am fost inclusiv la celelalte grupuri parlamentare, la PNL si UDMR si am prezentat acest Cod Silvic si sper ca, odata aprobat de Guvern, sa mentinem forma propusa”, a mai relatat Lucia Varga dupa intalnirea cu membrii PSD din Senat.








Sursa foto: www.sxc.hu
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016