Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top cele mai raspandite flori de apartament

top-cele-mai-raspandite-flori-de-apartament

Cand vine vorba de plante de interior, speciile despre care e vorba in acest articol depaasesc cu mult frumusetea altora. Toate sunt plante exotice, tropicale sau din familia cactusilor, care au nevoie de ingrijiri ceva mai atente, dar care ne recompenseaza de fiecare data cu flori deosebite.


Bromeliile cu frunzele dispuse specific in rozeta au flori de o forma foarte interesanta. Din pacate, infloresc destul de greu, insa o data aparute, florile se mentin cateva cateva saptamani sau chiar luni.  

Cactusii sunt iubiti de multi oameni pasionati de plante. Altii nu inteleg atractia pentru aceste plante spinoase, insa isi schimba parerea atunci cand vad o floare de cactus, atat de rara fata de alte specii. Pentru a inflori, biscuscactusii au nevoie de multa lumina si putina apa.

Kalanchoe este o specie usor de ingrijit si care infloreste simplu, in buchete de flori mici, in forma de stelute. Cea mai cunoscuta specie este Kalachoe bossfelsiana, care infloreste primavara si are nevoie de lumina puternica si udari regulate.  

Amaryllis este o planta cu bulb care face o floare mare, in forma de tropeta, asemanatoare crinilor. Se cultiva ca planta de ghiveci si infloreste de la sfarsitul lunii decembrie si pana la inceputul verii, in functie de momentul plantarii. Dupa ce s-a terminat ciclul de crestere, bulbul se trece printr-o perioada de repaus de cel putin 6 saptamani, obligatorie pentru ca planta sa infloreasca in anul urmator.  

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Cactusul Craciunului este o specie subtropicala, care face flori frumoase, atarnatoare, de culoare roz sau rosie. Asa cum ii spune numele, infloreste in perioada Craciunului.  

Trandafirul chinezesc - Hibiscus este una din cele mai rezistente specii tropicale. Florile sale sunt simple sau batute si vin intr-o varietate mare de culori. Nu este o planta recomandata pentru incepatori; are nevoie de caldura, multa lumina, umiditare ridicata si este sensibila la multi daunatori.  

Anthurium are nevoie de umiditate, caldura, multa apa, lumina puternica si pamant bogat in substante nutritive. Cele mai multe specii se cumpara cu floare, insa de obicei planta moare pana sa infloreasca din nou, pentru ca nu primeste ingrijirile necesare.

Alte informatii utile despre ingrijirea plantelor de apartament gasiti aici



Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.28 din 18 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016