Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Companiile chineze vor investi in Romania, in agricultura bio

companiile-chineze-vor-investi-in-romania-in-agricultura-bio

Un prim acord comun de investitii si cooperare in domeniul agriculturii integrate, a fost incheiat deja intre Niro Investment Group si Hua Yu Industrial Group.

Reprezentantii Niro investment Group au anuntat la finele saptamanii trecute ca au inceput un parteneriat cu grupul chinez Hua Yu Industrial Group, cu care s-a incheiat deja un acord comun de investitii si cooperare in domeniul  agricol. Documentul prevede investitii in Romania din partea companiilor chineze in domeniul culturilor agricole, producerea de biomasa si biocombustibili, cresterea animalelor, prelucrarea laptelui si a carnii. Complexul integrat va include si sere pentru productia de legume si o unitate de prelucrare a acestora.
 
Totodata, Niro Investment Group va investi in China pentru a dezvolta impreuna cu partenerul chinez o fabrica de fertilizatori bio si ferme de crestere a vacilor de reproducere si a vacilor de lapte.
 
Hua Yu Industrial Group activeaza de 14 ani in domeniul agriculturii integrate si cresterii animalelor si detine certificate pentru culturi de orez si porumb bio, precum si certificari europene pentru hrana bio. Certificatele emise de autoritatile din Uniunea Europeana si de Guvernul Chinei sunt reinnoite in fiecare an, prin inspectia anuala a terenurilor. Grupul de firme din China are o puternica ramura de cercetare si dezvoltare in domeniul culturilor agricole bio si al dezvoltarii de soiuri de plante industriale de inalt randament.
 
Hua Yu Industrial Group cultiva, in prezent, o suprafata agricola de peste 500.000 hectare din care 10.000 hectare pentru culturi organice. Grupul chinez exploateaza cele mai mari culturi de orez organic din China. In prezent, compania dezvolta in China, la 160 de km de orasul Changchun, capitala provinciei Ji Lin, un parc industrial de integrare a agriculturii si de crestere a animalelor pe o suprafata de 13 kmp, ce include productie de hrana si fertilizatori bio obtinute prin utilizarea teoriei ecologice.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Niro Investment Group include in structura sa 20 companii distincte fiind recunoscuta in plan international in special pentru relatiile comerciale si de parteneriat pe care le-a dezvoltat de 20 ani cu companii din Republica Populara Chineza.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016