Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Expo-conferinta Meat & Milk 2014 isi va deschide maine portile

expo-conferinta-meat-milk-2014-isi-va-deschide-maine-portile

Evenimentul se va desfasura pe durata a doua zile la Sibiu, in organizarea Info Aliment.


Unul dintre cele mai importante evenimente din calendarul actiunilor organizate pe segmentul agroalimentar, va debuta maine la hotelul Hilton din Sibiu, sub genericul „Finantare, Optimizare, Parteneriat-Factori care pot genera plus-valoare intr-o piata globalizata”. Este vorba de expo-conferinta Meat & Milk, care se va desfasura in perioada 11-12 iunie, la festivitatea de deschidere de maine fiind asteptat sa participe si ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
 
Dupa festivitatea de deschidere, acesta va participa la sedinta generala, in cadrul careia  va prezenta participantilor ultimele masuri luate la nivel guvernamental si de minister, menite sa eficientizeze activitatea sectoarelor de carne si lapte, atat in zona activitatii de ferma, cat si in cea de procesare, dar, mai ales, acele masuri care pot conduce la o prezenta cat mai accentuata a produselor romanesti pe pietele internationale.
 
La festivitate este asteptat si europerlamentarul Daciana Sarbu, care  va sustine o comunicare care va avea ca titlu ”Dezvoltarea sectorului bio, in corelare cu stoparea risipei de alimente”, referindu-se totodata si la intentiile europarlamentarilor romani cu privire la promovarea produselor agro-alimentare in spatiul Uniunii Europene. In aceeasi sedinta, Vladimir Manastireanu, presedintele ANSVSA, va vorbi despre ”Impactul masurilor luate la nivel de ANSVSA asupra schimburilor comerciale internationale ale Romaniei, cu produse alimentare.
 
Sedinta generala din ziua de 12 iunie va aduce in fata participantilor la Meat & Milk 2014  alti invitati importanti. Astfel, europarlamentarul Viorica Dancila va sustine o comunicare in cadrul careia va prezenta noile directii de actiune, la nivel european, menite sa eficientizeze activitatea fermierilor romani, in concordanta cu noile realitati comunitare, dar si modul in care poate fi imbunatatita relatia dintre acestia si procesatori, dar si cu retailul.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Secretarul de stat in MADR, Daniel Botanoiu, va fi prezent in aceeasi sedinta generala, urmand sa faca referire la programul de actiuni al Ministerului Agriculturii destinate fermierilor din sectoarele de carne si lapte, iar Gheorghe Turtoi, secretar de stat inacelasi minister, va sustine o comunicare in care va detalia principalele programe de finantare a fermierilor, dar si a procesatorilor din cele doua zone de interes ale evenimentului.
 
Pe langa cele doua conferinte, evenimentul va consta si in organizarea a doua expozitii, denumite „Business to Business-B2B” si „Business to Consumer-B2C”. Astfel, la standurile special amenajate in interiorul Hotelului Hilton, banci si companii furnizoare de tehnologii, echipamente, servicii, isi vor expune ultimele oferte. In cadrul sectiunii Business to Business-B2B vor avea standuri Banca Comerciala Carpatica (Partener Principal Finantare al Expo-Conferintei Meat & Milk 2014), ACO Romania, Biotrend Plus, Air Liquid, Multitech, Autofrigo si Garanti Leasing.
 
 Sectiunea „Business to Business-B2C” isi va derula programul intr-un spatiu special amenajat, in gradina Hotelului Hilton, gazduind campania ”Hraneste-te cuMINTE, alege CALITATEA”. In zilele de 11 si 12 iunie, intre orele 10 si 17, companii din sectoarele de carne si lapte vor fi gazdele consumatorilor sibieni care vor avea ocazia sa deguste cele mai noi produse, sa afle informatii despre activitatea firmelor direct de la reprezentantii acestora, sa le transmita opiniile lor despre produse dar si despre imaginea sectoarelor romanesti de carne si lapte, campania avand menirea de a dinamiza consumul de preparate din carne si lactate.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016