Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Indienii vor sa investeasca 150 de de milioane de dolari in sectorul avicol din Romania

indienii-vor-sa-investeasca-150-de-de-milioane-de-dolari-in-sectorul-avicol-din-romania

Compania IBS Synergies si-a exprimat de curand intentiile in acest sens, anuntand ca doreste sa demareze de la zero un proiect integrat.


Zilele trecute, presedintele companiei indiene IBS Synergies,  A.S. Bindra, s-a aflat in Romania si a facut publica intentia companiei pe care o reprezinta de a investi 150 de milioane de dolari in sectorul avicol din Romania.
 
Acesta a precizat ca se doreste sa se damareze aici un proiect integrat care va include printre altele un incubator, o unitate de procesare a furajelor si un abator, investitia urmand a fi pornita de la zero.
 
Proiectul a fost deja prezentat secretarului de stat al Departamentului pentru Investitii Straine si Parteneriat Public-Privat, Alexandru Nastase, care a precizat ca investitorul „isi propune realizarea unui proiect de investitii integrat, ce presupune asigurarea intregului lant tehnologic, inclusiv construirea unui incubator, a unei unitati de procesare a furajelor si a unui abator, pana la etapa finala de comercializare”.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
BS Synergies este una dintre cele mai mari companii din India cu operatiuni de import-export si dezvoltare de proiecte, fiind parte a grupului IBS, iar investitia pe care si-o propune in Romania ar duce la crearea a 500 de noi locuri de munca.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016