Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Producatorul de mezeluri Cris-Tim si-a majorat anul acesta cifra de afaceri

producatorul-de-mezeluri-cris-tim-si-a-majorat-anul-acesta-cifra-de-afaceri

Societatea incheie anul 2014 cu o cifra de afaceri de aproximativ 90 milioane de euro, in crestere cu 15 la suta fata de 2013.


Potrivit datelor furnizate de companie, rata profitului operational a fost de 10 la suta. „Anul 2014 a fost unul de crestere si de investitii. Achizitia celor mai noi tehnologii de productie, siguranta alimentara si eficientizarea proceselor au fost prioritare pentru noi in acest an si ne propunem sa continuam in aceeasi directie si in 2015. Ne-am concentrat eforturile, de asemenea, pe eficientizarea distributiei directe, prin extinderea parteneriatelor cu retelele de magazine de proximitate. Totodata, ne-am dezvoltat portofoliul de produse, am extins anumite branduri si categorii, acoperind mai bine cererea de produse Cris-Tim pe segmente cu potential mare de dezvoltare: produsele crud - uscate şi feliate”, a declarat Radu Timis, presedintele Grupului Cris-Tim.

Potrivit acestuia, 2014 a fost si anul investitiilor sustinute in tehnologie si siguranta alimentara, fiind alocate astfel peste 8 milioane de euro pentru achizitia de echipamente de ultima generatie si liniilor de ambalare si procesare a carnii.
 Asociatiile profesionale din domeniul productiei si procesarii carnii, membre ale Federatiei Nationale PRO AGRO (Asociatia Romana a Carnii, Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania, Uniunea Crescatorilor de Pasari din Romania), in parteneriat cu Federatia Nationala a Sindicatelor din Industria Alimentara, a Bauturilor, Tutunului si Ramuri Conexe “SINDALIMENTA”, Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania si Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania au initiat in aprilie 2014 o campanie la nivel national, in care sunt implicati si consumatorii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Cei mai multi semnatari sunt din zona Bucuresti/Ilfov, urmati de aradeni si brasoveni. Au fost trimise si 45.255 de mailuri catre parlamentari. Iata primele 15 judese care au semnat pentru reducerea TVA la carne si la preparatele din carne la 5%: Bucuresti, Ilfov – 6.785; Arad – 4.446; Brasov – 4.267; Buzau – 4.107; Iasi – 4.089; Diaspora – 3.928; Mures – 3.965; Cluj – 3.940; Maramures – 3.915; Neamt – 3.905; Vrancea – 3.839; Timis – 3.750; Bistrita Nasaud – 3.732; Constanta – 3.571; Vaslui – 3.375.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016