Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tulcea: Luna viitoare incep lucrarile pentru infiintarea Bursei de peste

tulcea-luna-viitoare-incep-lucrarile-pentru-infiintarea-bursei-de-peste

Proiectul a fost anuntat inca de acum opt ani insa abia acum se va incepe construirea unui sediu, a unui ponton de acostare si au unui punct de colectare in Delta.


Un proiect care a stat ascuns prin sertare timp de opt ani va incepe in cele din urma sa fie pus in practica incepand de luna viitoare, conform declaratiilor  presedintelui Agentiei Nationale de Pescuit si Acvacultura, Cristinel Gherghisan.
 
Intr-un comunicat remis in cursul zilei de ieri, acesta anunta ca, in sfarsit, vor fi demarate lucrarile pentru infiintarea primei Burse de peste din Romania, care ar urma sa functioneze la Tulcea, in zona falezei Dunarii.
 
Proiectul prevede construirea unei cladiri situata in apropiere de faleza orasului Tulcea, cu o suprafata de peste 1.800 de metri patrati, amenajarea la Tulcea a unui ponton de acostare pentru navele de transport a pestelui, precum si a unui punct de colectare a pestelui la Chilia Veche.
 
Nu se stie inca de ce au fost nevoie de opt ani pentru ca acest proiect sa poata fi pus in practica, insa de aceasta data sunt certitudini ca lucrarile vor incepe cel tarziu luna viitoare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Licitatiile pentru adjudecarea lucrarilor de realizare a bursei s-au incheiat deja, iar contractul castigat de o asociere a patru firme din judetul Tulcea a fost semnat pe data de 3 septembrie, valoarea totala a acestuia fiind de 17.888.504,05 lei.
 
In cadrul proiectului, se vor achizitiona si trei nave frigorifice cu o capacitate de 10 tone si patru autoutilitare frigorifice, cu o capacitate de 3,5 tone. Acestea vor fi folosite pentru transferul pestelui de la punctele de colectare din Delta la bursa, pescarii urmand sa transporte resursa pe care vor sa o valorifice prin bursa cu mijloace proprii, pana la punctele de colectare.
 
Referitor la acest demers, Horia Teodorescu, presedintele Consiliului Judetean Tulcea, a precizat ca „noile investitii vor aduce beneficii reale pescarilor din Delta Dunarii si familiilor acestora. Este un proiect ambitios si nu pot decat sa ii felicit pe cei care au adus proiectul pana aici si sa imi exprim speranta ca acest proiect va deveni cat mai repede realitate”.
 
Primul act necesar realizarii Bursei de peste la Tulcea a fost aprobat in luna decembrie a anului 2006 de catre Consiliul local al municipiului Tulcea, care ulterior a refuzat prelungirea acestuia, din cauza ca proiectul nu s-a materializat.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016