Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

100 de milioane anual pentru amenajarea de pasuni si alte investitii in zona montana

100-de-milioane-anual-pentru-amenajareade-pasuni-si-alte-investitii-in-zona-montana

Banii vor fi alocati de la buget in cadrul unui nou program cu o durata de 10 ani, care va fi demarat din 2018.


Ministrul Agriculturii a participat la o dezbatere privind agricultura si potentialul acestui domeniu in economia Romaniei, unde a prezentat principalele programe demarate in 2017, productiile agricole obtinute pana in prezent, stadiul absorbtiei fondurilor europene si proiectele pentru anii urmatori.
 
Cu aceasta ocazie, Petre Daea a anuntat ca zona montana va beneficia de un sprijin financiar anual de 100 de milioane de euro, incepand din 2018, in baza unui program dedicat, care se va derula pe o perioada de 10 ani si pentru care se vor aloca de la bugetul national un miliard de euro.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Dam 100 de milioane de euro pentru zona montana, de anul viitor. Este vorba de un program de un miliard de euro pentru 10 ani pentru zona montana din Romania, care inseamna innobilarea muntelui cu stane, cu amenajari de pasuni si fanete, cu unitati de preluare si prelucrare. In zona muntelui, nici inainte de 1989, cu toata forta de atunci pentru colectivizare, 1,15 milioane de hectare au ramas in zona necooperativizata, pentru ca nu era posibil sa realizezi unitati din terenuri fragmentate intr-o panta sau un deal dintr-un varf de munte. Va ramane aceasta situatie intotdeauna si atunci trebuie sa gasim o solutie de preluare si de prelucrare a productiei, dar fermierul, producatorul agricol din zona respectiva sa ramana acolo unde este, insa productia sa fie preluata si prelucrata intr-un regim pe care il avem deja construit in tara, in zona muntelui, care reprezinta 29% din suprafata tarii”, a precizat ministrul in cadrul dezbaterii.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016