Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

17 producatori agricoli din Alba si-au deschis propriul magazin cu produse romanesti naturale

17-producatori-agricoli-din-alba-si-au-deschis-propriul-magazin-cu-produse-romanesti-naturale

Au luat aceasta decizie intrucat erau nemultumiti de preturile mici care li se ofereau pe produsele din ferma.


La finele anului trecut, 17 producatori din Alba, nemultumiti de pretul pe care il primeau pentru roadele muncii lor, au deschis in Alba Iulia un magazin unde isi comercializeaza propriile produse, suta la suta naturale si romanesti, oferind clientilor branzeturi, carne, cozonaci, muraturi, dulceturi, sucuri sau vinuri.
 
Magazinul „Bunataturi Romaneşti” din Alba Iulia a fost deschis in luna decembrie, iar cei 17 fermieri fac parte din Cooperativa Agricola Horticola Alba.
 
Potrivit presedintelui cooperativei, Tudor Man, care este si unul dintre producatori, vanzarile au fost peste asteptari.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

„In perioada sarbatorilor s-au facut vanzari de 7.000 de lei pe zi, iar in rest ne-am incadrat intre 2.500 – 3.000 de lei pe zi. Preturile sunt de bun simt, mai mici decat la intermediari. La noi, producatorul este el insusi actionar in magazin. Este patronul magazinului, isi aduce marfa si are nitte privilegii”, a declarat acesta.
 
Ideea de la care s-a nascut infiintarea acestui magazin a fost una cat se poate de simpla. Mai multi producatori si fermieri din judetul Alba, care se cunosteau intre ei, erau nemultumiti de preturile pe care le primeau pe produse de la lanţurile comerciale, iar altora le era foarte greu sa intre pe aceasta piata.
 
 Astfel, ei s-au gandit sa-şi deschida propriul magazin, unde sa-si comercializeze marfa, pe care o produc in gospodarie, oferind garantia prospetimii si calitatii.
 
Magazinul a fost deschis fara credite, iar actionarii au depus, pe langa propriile produse, un capital de 1.000 de lei fiecare. Tudor Man a adaugat ca 90% dintre clientii care le-au trecut pragul au fost multumiti, iar producatorii nu s-au asteptat la un impact atat de bun intr-un timp atat de scurt.
 
In viitor, producatorii vor sa deschida si alte astfel de magazine in judet, iar apoi in tara.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016